Början på sidans innehåll

Ulrik Munther sjunger låten "Before"

2018-03-18 • 4 min 51 sek

Ulrik Munther startade en raketkarriär redan som 13-åring. Snart var de största scenerna hans. Han deltog i Melodifestivalen två gånger. Han nominerades för en Guldbagge i filmsuccén "Efterskalv". Han gjorde ett bejublat album med Jonas Gardell, och prisades för sina fantastiska låtar och sin härliga stämma. Nu aktuell med ny musik.

Pappa och dotter Sarri spelar i Lassemajas detektivbyrå: ”Jättekul”

7 min 56 sek

I dag har den andra säsongen av serien om Lasse-Majas detektivbyrå premiär på CMore. Vi får återigen följa detektiverna Lasse och Maja som hjälper polismästaren att lösa mysterier i den lilla staden Valleby. Det är Ellen Sarri Littorin som spelar Maja – och hennes pappa Olle Sarri har också en roll i den här säsongen. De berättar om hur det är att skådespela mot varandra och vad vi kan förvänta oss av den nya säsongen!

Afghanistan: Fattiga familjer tvingas sälja sina döttrar

8 min 18 sek

Situationen för befolkningen i Afghanistan blir allt mer akut, och efter talibanernas intåg är det kvinnor som är särskilt utsatta. TV4 Nyheternas mellanösternkorrespondent Terese Cristiansson har nyligen besökt ett flyktingläger i staden Herat. Där är fattigdomen så pass allvarlig att familjer tvingas sälja sina döttrar. Terese Cristiansson har även träffat Sotodah kämpar för flickors rättigheter.