Början på sidans innehåll

Världspremiär: Tilde testar Josef Fares nya spel "A way out"

2018-03-21 • 8 min 14 sek

Premiärspelning "A way out" ett spel där man måste vara två för att klara sig. Steffo är imponerad av grafiken. Spelexperten Paula "Fenjima" Manrique Om svenska storspelet "Star stable"- Hästspelet som handlar om mer än hästar och imponerar stort på Fenjima men även upphottade 90-tals spelet "Kirby Star Allies" som tycker alla ska prova spelet "Det är bara kärlek rakt igenom" säger hon.

Så gör du Sofia Woods härliga adventsmums

9 min 1 sek

Vi har två adventsljus kvar att tända i år och det är ett firande som tarvar lite extra gott att äta! Men kanske klassikern pepparkaka och mögelost känns lite trött, så vi har tagit hit Sofia Wood för att pigga upp firandet lite!

Därför kan dåliga chefer göra dig deprimerad

7 min 20 sek

Dåligt ledarskap och psykisk ohälsa hos medarbetarna har ett tydligt samband. På en arbetsplats där personalen inte får uppskattning för sitt slit ökar risken för depression och utbrändhet med 300 procent, enligt en studie som publicerats i British Medical Journal. Dessutom visar nya siffror från Saco att sjukskrivningarna ökar - å värst drabbade är kvinnor inom vård, skola och omsorg. David Waskuri är legitimerad psykolog och har fördjupat sig i det här ämnet.