Extern länk
Början på sidans innehåll

Svenska boxningsstjärnan Badou Jacka största fight: ”Han skulle gjort lite mer i de viktiga ronderna”

2018-05-20 • 4 min 20 sek

Den svenske stjärnboxaren Badou Jack gick tidigt i morse sin hittills största match mot regerande WBC-världsmästaren i lätt tungvikt; kanadensiske Adonis Stevenson i Toronto. Och in i det sista var det oerhört jämt. Men det slutade lite snöpligt, för det blev oavgjort. Hör sportkommentatorn Åke Unger på Facetime om deras insats.

Björn Natthiko Lindeblad avslutade sitt liv – ”Ville ha en lagändring – en lex Natthiko”

8 min 14 sek

"Om du läser det här, så har jag gått ur tiden. Jag fick som jag ville. Förlåt alla vänner för att jag behövde hålla datumet hemligt." Så skrev den tidigare buddhistmunken och näringslivschefen Björn Natthiko Lindeblad i sitt inlägg som publicerades på Instagram och Facebook tidigt på tisdagsmorgonen. Efter flera års sjukdom i den obotliga sjukdomen ALS somnade Björn Natthiko Lindeblad in med hjälp av ett assisterat självmord. Staffan Bergström, pensionerad läkare och ordförande i föreningen Rätten till en värdig död, engagerade sig i Björns fall och möjliggjorde att han kunde avsluta sitt liv.

Dubbelvaccinerade Julia blev sjuk i covid – två gånger: ”Lite av en chock”

7 min 5 sek

Julia blev sjuk i covid-19 första gången i november 2021. Då blev hon sängliggande i två veckor. Sen var hon frisk i en månad, men på en nyårsfest smittades hon igen. Aftonbladet var först med att berätta Julias historia. Anders Sönnerborg, professor i virologi och infektionssjukdomar vid Karolinska Institutet, förklarar hur det kan gå till och hur vi ska tänka om immunitet.