Priset i tävlingen består av;

En heldagskurs på Restaurangakademin i Stockholm för två personer (värde 5 390 kr), presentkort för vistelse på Grand hotel i Stockholm (värde ca 5 290 kr), Arla Kockseriens presentcheckar (värde 320 kr), Arla Produktcheckar (värde 1000 kr)

Totalt värde på priset: 12 000 kr

För att delta i tävlingen gäller det att kunna svara på en fråga som presenteras genom att ringa in på det telefonnummer som är kopplat till det svarsalternativ man tror är det rätta. 

Tävlingen med frågor, svarsalternativ och vilka telefonnummer man ringer till informeras om i programmet. Tävlingen är endast öppen under programmet.

Vinnaren meddelas personligen och presenteras här veckan efter tävlingens avslut.

9,90 kr + ev trafikavgift/ samtal

18 år för att tävla. Vinnaren betalar ev. vinstskatt

TÄVLINGSVILLKOR

1. Tävlingen arrangeras av TV4-GRUPPEN i samarbete med ARLA. 
2. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige över 18 år. Anställda eller representanter för TV4-GRUPPEN , ARLA  eller deras familjer får ej medverka i denna tävling. 
3. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen. 
4. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 
5. Vinnaren meddelas personligen av TV4 och offentliggörs via tv4.se
6. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer endast att användas för att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster som administreras av ARLA
7. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot all förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har ARLA rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha motsvarande värde.