Början på sidans innehåll

Krimkvarten med Hasse Aro

Nyhetsmorgons kriminalexpert Hasse Aro kommenterar aktuella kriminalfall varje onsdag cirka 07:45.

Nyhetsmorgons kriminalexpert Hasse Aro kommenterar aktuella kriminalfall varje onsdag cirka 07:45.

Rekordmånga fall av dödligt våld i fjol

2 min 39 sek

Brås nya siffror som visar att antalet fall av dödligt våld här i landet var rekordmånga under förra året? Hasse Aro, berättar att skillnaden i statistiken är att fler personer dödats samtidigt under förra året. Det kan vara gängrelaterat, tror Aro.

Inbrottstjuv tros ligga bakom mord och mordförsök

3 min 23 sek

Ett mord och ett mordförsök i Göteborg, har väckt polisens misstankar om att det kan röra sig om en och samma gärningsman som ligger bakom en - inbrottstjuv. Det bekräftar Ulla Brehm, presstalesperson Polisen region Väst som säger att detta är en arbetshypotes vi jobbar efter just nu och ber att allmänheten hör av sig med tips.

Kevinfallet: "Oklarare än någonsin"

2 min 27 sek

För Kevins föräldrar är frågetecknet kring kring Kevins död större än någonsin. Detta sedan de båda bröderna nu avskrivits från fallet efter 20 år som misstänkta, säger Hasse Aro i Krimkvarten.

Advokat misstänkt ha smugglat knarkkarta

5 min 37 sek

Stefan Wahlberg, chefredaktör Dagens Juridik berättar hur en advokat får agera med sin klient. Detta efter att en före detta Malmöadvokat om anklagas för att ha smugglat ut en knarkkarta från häktet i Malmö åtalas för medhjälp till narkotikabrott.