Duon lennixx består av Zara Larssons syster Hanna Larsson och Andrea Kallström. I Late Night Concert Exclusive gör de TV-premiär med nya låten ”Bold Me”.

- ”Bold me” handlar om att man ska vara modig nog till att följa sina egna drömmar och uppnå sina personliga mål. Lyssna inte på någon annan, följ din inre röst och gör din egen grej. Det kan ibland vara skrämmande att våga tänka på sig själv, men i slutändan kommer det vara värt det. Man gör det för sig själv och sin lycka, vad det än är, säger Hanna och Andrea. 

Lennixx består av vännerna Andrea Kallström och Hanna Larsson som började skriva musik så fort dem insåg att de hade det gemensamt. Sättet som de började skriva och sjunga tillsammans på ”föll naturligt”, säger Hanna och Andrea. De beskriver sin musik som alternativ R&B och har inspirerats av det brittiska soundet, samt av artisterna SZA och Frank Ocean. De har dragits mer åt det melankoliska hållet och gillar tanken av att musiken inte ska ha en specifik struktur. Deras inspirationer visade vägen för det experimentella och att det inte alltid måste vara helt ”korrekt”. 

Late Night Concert Exclusive är den tionde och sista delen i programserien från Gröna Lund. Tidigare har nio artister och band gjort unika konserter från den tomma nöjesparken. Late Night Concert Exklusive med Zara Larsson sänds på TV4 den 4 augusti kl 21.00. Samtliga avsnitt finns att se på TV4 Play och C More.