Let's dance junior

Samma drama, glamour och spänning som i stora Let's dance men med hälften så långa tävlande. Let's dance junior är programmet där tio modiga barn lär sig tiodans av jämnåriga proffsdansare.

Vi viker oss för tittarnas krav – visar Let’s dance junior i TV4

I sommar kommer TV4 Plays jättesatsning Let’s dance junior att sändas linjärt i TV4. Programmet där kändisbarn tävlar i dans har hyllats av tittarna. Bara premiärprogrammet har haft över 360 000 startade strömmar men många har önskat att även få se dansjuniorerna i TV4.

Hon vinner Let's dance junior

Inez & Emil och Ida & Josef tävlar mot varandra i finalen av Let’s dance junior 2016. Bara ena dansparet kan ta hem den åtråvärda förstaplatsen.

Känslofylld samba med Inez & Emil

Det är svårt att inte få ett leende på läpparna när Inez och Emil dansar en samba till My number one med Helena Paparizou. Emil hyllas som en riktig gentleman av juryn.

Inez & Emil bjuder på en grym tango

"Du är tango”. Stämningsfullt och respektingivande när Inez och Emil dansar tango till Välkommen in med Veronica Maggio.

Här är finalisterna i Let’s dance junior

Det står mellan Jane & Oscar, Julius & Johanna, Ida & Josef samt Inez & Emil när det är dags att avslöja vem som går till den allra första finalen i Let’s dance junior.

Ida & Josefs samba hyllas av Tony Irving

Det svänger om Ida och Josefs samba. Tony Irving kan inte låta bli att ge en känga till de vuxna dansarna i Let’s dance när han prisar dansjuniorerna.

Inez & Emil gör sin cha-cha

Till tonerna av Ariana Grande gör Inez och Emil sitt cha-cha-nummer - se hur fantastiskt duktiga de har blivit under säsongen.

Inez & Emil kvicka quickstep

Missa inte Inez och Emils coola quickstep till Me and my drum med Swingfly. Blir det toppbetyg från juryn igen?

Se Julius & Johanna dansa en cha-cha

Julius har gjort en fantastisk resa från det första avsnittet när han fick treor. Se honom dansa en cha-cha med Johanna.

Se juryn dansa med barnen

Det blir upp till bevis när Tony Irving, Cecilia Lazar och Ann Wilson i juryn dansar tillsammans med barnen i öppningsnumret till I love it med Icona Pop.

Pernilla Wahlgren hejdar sonens dansplaner

Nästan alla i familjen Wahlgren har varit med i Let’s dance-programmen. Morgan Alling tycker att det är dags för Theo Wahlgren att också vara med, men det verkar mamma Pernilla vilja sätta stopp för.