”Skandal att det inte sänds på vanliga kanalen! Såg några program idag på TV4 Play och det är SÅ underhållande.” Så skriver Annette på TV4:s Facebooksida i en ganska typisk kommentar.

 – Vi har blivit fullkomligt överösta av samtal, mejl och även kommentarer i sociala medier. Väldigt många tittare har önskat att detta TV4 Play-exklusiva program även ska visas i TV4. Så nu viker vi oss för tittarnas krav. Let’s dance junior kommer visas på bästa sändningstid på TV4, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent, och fortsätter:

 – Vi är alltid lyhörda för tittarnas önskemål. Och vill de se Let’s dance junior ska de få se Let’s dance junior.

Marie Serneholt och Morgan Alling leder programmet och stöttar barnen i deras dansutveckling. Varje vecka kan vi se de unga dansarna göra sitt yttersta för att imponera på den hårda men rättvisa juryn med Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar. Let’s dance junior kommer att sändas på fredagar i TV4 från och med 8 juli kl. 20:00. Men vi stänger så klart inga dörrar på TV4 Play.

– Programmet kommer fortsätta att finnas på TV4 Play för den som eventuellt missar TV4-sändingen i sommar, avslutar Hans Abrahamsson.