Sponsorer

Slut för säsongen

Artiklar från februari 2014

Alexander Svanberg

Let's dance är glada att presentera en av årets nya proffsdansare Alexander Svanberg.

Läs hela

Glenn inför premiären

Glenn äntrar dansgolvet tillsammans med Jeanette. I publiken sitter sonen och före detta Let's dance-vinnaren Anton Hysén och hejar på. Hör Glenn inför premiären.

Läs hela

Backstage med deltagarna

Jasmine Kara får make up inför pressdagen på Grand Hotell.

Deltagarna hade ett fullspäckat schema inför premiären av Let's dance 2014. Häng med dansparen bakom kulisserna.

Läs hela

Kenza inför premiären

Kenza är van att stå i centrum men inte att stå på scenen, och dansa. Kenza lider av scenskräck och har aldrig tidigare gjort något liknande Let's dance. Hör henne berätta om premiärnerverna.

Läs hela

Pressträff i Let's dance 2014 - bildspecial

Årets deltagare är taggade till tårna inför den kommande premiären av Let´s dance. Så här såg det ut under pressträffen.

Läs hela

Lär känna proffsdansaren Stefano Oradei

Stefano Oradei med Jasmine Kara

29 år gamla Stefano är en flerfaldig svensk och nordisk mästare inom tiodans. Stefano deltog så sent som i höstas i den Italienska upplagan av Let´s dance, ”Ballando con la stelle” där han kammade hem en tredje plats. Lär känna Let´s dance nya proffsdansare Stefano Oradei bättre.

Läs hela

Simon Kachoa inför premiären

Han kammade hem segern i "Biggest Loser" efter att ha gått ner hela 84 kg. Nu är han aktuell i Let´s dance där träningen ser lite annorlunda ut. Simon har ingen erfarenhet av dans sedan tidigare men en stark vilja som säger att vill man så kan man.

Läs hela

Glenn Hysén om hans nya liv

Glenn fick inte bara en danslärare i Jeanette utan även en personlig tränare. Jeanette ser till att fotbollslegenden äter hälsosamma mål mat i kombination med 5-10 timmars dans varje dag. Att fuska är inget alternativ. Hör Glenn själv berätta om hans nya hälsosamma liv.

Läs hela

Steffos kamp mot knäskadan

Den gamla knäskadan gav sig till känna igen mitt under ett danspass. Men skam den som ger sig, det ska mycket till innan Steffo kastar in handduken. Programledaren är mer taggad inför premiären än någonsin.

Läs hela

Lär känna Lotta Engberg

Hon föddes 1963 i Överkalix täta skogar. I sexårspresent fick hon ett piano av sin farfar och då väcktes musikintresset på riktigt. 18 år senare släppte Lotta hitlåten Fyra bugg och en Coca cola och efter det tog karriären en blomstrande fart. Lär känna Lotta Engberg.

Läs hela
Visa fler