Sponsorer

Slut för säsongen

Artiklar från februari 2015

Kvällens kläder

Jessica Almenäs, David Hellenius

Vad bar programledarna under premiärkvällen?

Läs hela

Ingemar: "Det känns som att det börjar bli tävling nu"

Ingemar Stenmark

Ingemar har laddat upp inför kvällen med gröt, ägg och lasagne. Han har ingen prestationsångest men han tycker det känns som att det börjar bli tävling nu.

Läs hela

Lär känna Simon Sköld

Simon Sköld

Nu blir det att ta till med hårdhandskarna när MMA-fightern Simon Sköld sätter på dansskorna i Let's dance 2015. Kanske kan han få ett och annat tips av sambon Camilla Läckberg som kom fyra i tävlingen 2012?

Läs hela

Lär känna Rebecca Stella

Rebecca Stella

Kvinnan som har många strängar på sin lyra tar sig an utmaningen i Let's dance 2015. Rebecca Stella Simonsson har hunnit med allt från att designa kläder och släppa musik till att vara nattklubbschef. Vi får se om hennes breda arbetsvana kan leda till guld.

Läs hela

Lär känna Marie Serneholt

Marie Serneholt

Redan som ung var både musik och dans en självklar del av Marie Serneholts liv då hon blev känd för världen när hon slog igenom som en del av popgruppen A-teans. Sedan dess har hon växlat musiken och dansen med programledaruppdrag vilket gör henne till en vass kandidat i årets startfält.

Läs hela

Lär känna Jonas Hallberg

Jonas Hallberg

Med klienter som Cameron Diaz, Cindy Crawford och Scarlett Johansson är stylisten Jonas Hallberg ett hett namn bland Hollywoods kändisar. Men i vår tar han en paus från glamouren i Los Angeles för att sikta på förstaplatsen i Let's dance 2015.

Läs hela

Lär känna Jonas Björkman

Jonas Björkman

Som tennisspelare samlade Jonas Björkman på sig 54 dubbeltitlar och 6 singeltitlar - samt gjorde "Brysselsteget" berömt. Ska även en Let's dance-titel hamna i troféskåpet?

Läs hela

Jenny Strömstedt

Jenny Strömstedt

Nyhetsmorgons stolthet går i kollegan Steffo Törnqvists fotspår och ger sig i vår in i Let's dance-bubblan för att se om hon kan slå Steffos andraplats med en vinst.

Läs hela

Lär känna Ingemar Stenmark

En av Sveriges genom tiderna främsta alpina skidåkare med både OS- och VM-guld runt halsen ska nu visa vad har går för på dansgolvet i Let's dance 2015. Blir det ett guld där med tro?

Läs hela

Lär känna Alex Hermansson

Alex Hermansson

Känd från Talang, otaliga youtubeklipp, barnprogram och underhållningsgruppen Rackartygarna. Nu snörar gymnasten Alex Hermansson även på sig dansskorna och ställer upp i Let's dance 2015.

Läs hela
Visa fler