Sponsorer

Slut för säsongen

Artiklar från maj 2015

Kvällens kläder Let's dance 10 år - Final

David Hellenius och Jessica Almenäs

Vad hade programledarna och juryn för kläder under finalen av Let's dance 10 år? Läs allt vad de bar kvällen till ära här.

Läs hela

Let's dance 10 år - Finalmingel

Anton och Sigrid ankommer till efterfesten

Det blev en höjdarfest efter finalen då Anton Hysén tog hem segern i Let's dance 10 år. Häng med på efterfesten här.

Läs hela

Dansordning och låtar - FINAL

Det är dags för final av Let's dance 10 år. I semifinalen var det Anna Book och David Watson som tvingades lämna tävlingen med bara en vecka kvar till finalen. Startfältet denna finalfredag består av Morgan Alling, Magnus Samuelsson, Arja Saijonmaa och Anton Hysén. Två par kommer att tvingas lämna finalen direkt under kvällen efter att de dansat sin FUSION. Därefter kommer de två kvarstående få dansa varsitt shownummer som de koreograferat själva. Här hittar du dansordningen och alla låtar för kvällen.

Läs hela

Kvällens kläder Let's dance 10 år - Semifinal

David Hellenius och Jessica Almenäs

Vad hade programledarna och juryn för kläder under semifinalen av Let's dance 10 år? Läs allt vad de bar kvällen till ära här.

Läs hela

"Jag är så fruktansvärt stolt över mig själv"

Anna Book och David Watson

Det blev Anna Book med sin danspartner David Watson som tvingades lämna Let's dance 10 år under fredagens direktsänding med bara en vecka kvar till finalen.

Läs hela

Best of Måns - från "hero" till "heroes"

Heja Måns! Här är en liten tillbakablick på några highlights i Måns karriär - från "hero" till "heroes".

Läs hela

Dansordning och låtar - SEMIFINAL

Förra fredagen var det Gunhild Carling och Steffo Törnqvist som tvingades lämna tävlingen. På fredag är det ett par som kommer att röstas ut och fyra par tar sig sedan vidare till finalen av Let's dance 10 år. Paren kommer att få genomföra en "glänsardans" samt en revaschdans", alltså en dans som de tidigare misslyckats med men som de nu får göra igen. Här hittar ni all information om direktsändningen vad gäller dansordning och låtar.

Läs hela

Kvällens kläder Let's dance 10 år - program 2

David Hellenius och Jessica Almenäs

Vad hade programledarna och juryn för kläder under program 2 av Let's dance 10 år? Läs allt vad de bar kvällen till ära här.

Läs hela

Steffo: "Vi har i alla fall hittat varandra"

Det var två besvikna par som mötte Jessica Almenäs i After Dance i fredags. Kanske var detta program det tuffaste någonsin då två danspar röstades ut på en och samma kväll.

Läs hela

Dansordning och låtar - Program 2

Let's dance 10 år

Andra omgången i Let's dance 10 år går av stapeln på fredag och nu kommer två danspar att tvingas lämna. Här hittar ni fredagens dansordning samt alla låtar.

Läs hela
Visa fler