Ta chansen att bli webbens stjärnreporter och träffa Let's dance-deltagarna. Du kommer att få hänga med backstage för en dag och ställa dina egna frågor (3-5 stycken) till någon utav deltagarna. Intervjun kommer att läggas upp på tv4.se

Gillar du Let's dance i TV4 på Facebook är det bara att skriva ner en motivering till varför det är just Du som ska få bli webbens stjärnreporter för en dag. Så gå in redan nu och skriv din motivering under inlägget "Bli Let's dances webbreporter".

Vinnaren plus en vän kommer dessutom att få en rundvandring bakom kulisserna i inspelningsstudion i Frihamnen i Stockholm och hänga med Let's dance-gänget under fredagen. 

Tävlingen pågår till dess att vi nått 15 000 "gillare" på Let's dances Facebookgrupp Let's dance i TV4

Lycka till!

Tävlingsregler: 

Du måste vara 18 år eller äldre för att delta i tävlingen. Eventuella kostnader som kan tillkomma, som resor och boende, står den tävlande för själv. 

Vinnaren utses av en jury som består av representanter för TV4 och Mastiff.

Anställda inom TV4-Gruppen, deras kunder, samarbetspartners deras närmast anhöriga och familjemedlemmar kan inte deltaga i tävlingen.

Tävlingen pågår till dess att vi nått 15 000 "gillare" på Let's dances Facebookgrupp Let's dance i TV4 - dock som längst till och med söndagen 26 maj.

Vinnaren meddelas via Facebook.