Snart kör Let's Dance igång – är du spänd?
- Helt klart! Det känns, utan att jämföra med tidigare år, väldigt spännande. Det starkaste startfältet hittills tycker jag.

Vi vet att du inte får avslöja några namn men kan du inte säga något om de nya deltagarna? - De som ska vara med… Vad ska man säga? Det sticker verkligen åt alla håll och kanter. Ett riktigt sådant där ”inte missa-startfält”.

Du har varit med från Let's Dance-starten, är det något du minns speciellt från föregående år?
- Alla vurporna och de spännande finalerna. Ett annat minne är också då vi hade Eros Ramazzotti som gäst och vi hade bestämt att Jessica skulle ställa frågorna, på engelska, han skulle svara på engelska och jag skulle översätta. Det var bara det att han helt plötsligt svarade på italienska och jag kan ingen italienska. Jäkligt svårt att översätta då.

Din favoritdeltagare hittills?
- Peppe Eng är en favorit. Han satte mycket av Let's Dance. Han visade att alla kunde vara med och gav mycket av sig själv. En skön snubbe.

Hur viktigt är det med humor i dans?
- Inte så viktigt just i dans kanske, men i ett underhållningsprogram. Spänningsmomentet och allvaret finns ju där men det är också viktigt att man får skratta på den tiden på dygnet.

Kommer du att fortsätta ditt ordkrig med Tony Irving?
- Svårt att säga. Det är alltid kul att retas med Tony. Han skulle nog bli besviken om jag slutade med det.

Du har ju snappat upp några danssteg under programmets gång – något du använt privat?
- Jag har försökt men det är ju svårt! Man har verkligen förstått hur mycket tid och kraft som deltagarna lägger ner för att kunna ta de där stegen.

Har du något nyårslöfte 2009?
- Att bli en perfekt människa.