I kvällens program sitter David Hellenius "läkare" Dr Plura i publiken. Vi fick ta del av hans bästa hälsotips inför sommaren:

1) Djupa halsbloss på en äkta Havannacigarr brukar ge upphov till en stärkande hosta och i bästa fall, renande kräkningar.

2) I stället för tröttsamma söndagspromenader, ta en taxi till kvarterspizzerian och ät en Calzone, skölj ner med några stora starköl.

3) Undvik kategoriskt alla trappor, ett försiktigt och lätt hopp in i hissen är att föredra.

4) Ät som en Berlinare, det vill säga jämt, i sängen, på tunnelbanan, i taxin. Ha alltid något i handen som du kan tugga på.

5) Fysiska aktiviteter, förutom att äta och dricka, är löjeväckande och ger ofta upphov till skador med mördande tråkig sjukgymnastik som påföljd. Försök därför att lura din omgivning med diverse svepskäl, typ, "nej jag kan inte gå ut med soporna, min läkare har avrått mig från att bära på grund av mitt diskbråck". Vita lögner ger dig ett långt och stillasittande liv.

6) Ge inte upp även fast du gått ner några hekto, om du bara biter ihop och sväljer så kommer även du att ha storlek XXL innanför kragen när sommaren står för dörren och fåntrattarna dansar runt midsommarstången. 

Lycka till.

Dr Plura

"Du ska röka morgon, middag och kväll" - se Dr Pluras ordination till David Hellenius här.