Redan tidigt på fredagarna samlas de som är sugna på att dansa till musiken från programmet utanför Let’s danceklubben. Varje fredag klockan 20:00 öppnas portarna samtidigt som Let´s dance börjar på TV4. Inne i klubben kan besökarna träffa sina vänner, dansa och tävla i de tävlingar som gäller för kvällen. Det kan vara bästa singeldansen eller snyggaste pardansen.

Det brukar vara mycket folk som samlas och i klubben ryms det ungefär 120 personer, så det gäller att komma i tid! Det är många som är sugna på att visa upp sina danssteg och lyssna på bra musik från Let’s dance. Dessutom kan man vinna sköna prylar om man är bra på att dansa. Om man inte kommer in i klubben på en gång, kan man hänga vid korvkiosken på Purpurtorget, träffa vänner på caféet bredvid shoppingcentrat eller hänga i Lulu Carters specialinredda lägenhet.

Utöver varje fredagsfest i klubben brukar det också vara spelningar med artister som besöker Blipville. Förra veckan var det självaste Markoolio som hade disco i klubben, och nästa vecka är det dags igen: Mojje från Let’s dance och Lattjo lajban kommer och spelar! Han kommer också att tävla ut sin nya cd Popcornfrisyr på Blipville. Missa inte det!