(4 pers)
Tid ca 40 min

3 dl Quinoa
1 tärning grönsaksbuljong
2 msk flytande margarin
1 tsk limejuice
150 g Babyspenat, färsk
200 g Melon, tärnad
1 Rödlök, finhackad
1 Avokado, tärnad
250 g Cocktail tomater

400 g biff, strimlad

½ tsk Kummin
Salt och svartpeppar

Gör så här!
1. Koka quinoan enligt anvisningarna på paketet, byt ut saltet mot Knorr Fond ”Du Chef”.
2. Skölj spenaten. Blanda den kokta quinoan med 1 msk flytande Becel och limejuice i en bunke. Tillsätt spenat, melon, rödlök, avokado och tomater. Smaka av med salt och peppar.
3. Värm en stekpanna och stek den strimlade biffen i 1 msk flytande Becel. Krydda med kummin, salt och peppar.
4. Portionera salladen på tallrikar eller ett stort serveringsfat. Toppa med biffen.

Servera gärna med lite guacamole!