Åtta finalister har under våren dansat live i Let's dance-studion under en fredagsfinal var och tävlat om att få komma tillbaka till finalen 31 maj för att motta ett alldeles särskilt webbpris.  

Ni tittare har kunnat vara med och rösta på era favoriter på Let's dances sociala plattformar på FacebookTwitter och Instagram.

Bland de åtta bidragen är Patrik Starborg från Västerås, Anki och Jonny Edqvist från Stockholm och Linda Chebbi från Karlstad de vars bidrag har fått flest röster.

Av dessa topp-tre ska nu en jury, bestående av Tony Irving, David Watson och Malin Watson, utse ut en slutgiltig vinnare som presenteras live i Let's dance-studion på fredag 31 maj. Allt direktsänds i vippen.

Tony Irving om topp-tre-finalisterna:

"Patrik är en glädjespridare som startade med två vänsterfötter och blev för en kväll sin dröm - Fred Astaire."

"Anki och Jonny är två erfarna dansare som delade med sig av sin unika och fantastiska kunskap och känsla om dans och visade att alla kan dansa."

"Linda är en varm, god person som utvecklades till en prinsessa. Hon tränade stenhårt och gick från noll till tio, precis det som dansmässigt var tanken med Tony bjuder upp."