Dans…

Vad föredrar du, latin-eller standarddans?

Oj, i det här stadiet föredrar jag allt. Stefano tycker att jag ska säga att jag föredrar cha cha men just nu är jag ju så himla inne i det jag ska göra på fredag så slowfox, som är en ganska svår dans.. vi säger latin för det är en utmaning för mig som är ganska stiff och nordisk.

Vad är det svåraste med pardans?

Det svåraste med pardans är att inte slå ihjäl varandra. Typ ”upp med armen i tid” så att man inte får en rak höger. Jag lyckades välta hela högtalaren med kaffekoppar på häromdagen när jag skulle ut med en eldig och passionerad spark, det var inte heller så bra.

Hur är det med skavsåren?

Nej men jag har inte fått, peppar peppar, några skavsår ännu. Men jag har inte börjat med latinskorna ännu så det kan hända att det kommer. Jag tänkte doppa fötterna i något slags skavsårplåster innan jag sätter på mig dem. Däremot har jag sjukt mycket blåmärken över hela kroppen.

Vad är det bästa med din danspartner?

Han är en fantastisk dansare sedan är han ju så otroligt bra på att undervisa. Och man fattar vad man håller på med, teoretiskt i alla fall.

Vilka är era styrkor?

Vi har hemskt kul, alltså vi har ju väldigt roligt när vi gör det här! Och sen så är det ju så bra eftersom Stefano är så bra så har han lovat att han ska rädda mig hela tiden också så det blir ju utmärkt.

Är du en tävlingsmänniska?

Jag svarar alltid nej på den frågan. På ett teoretiskt plan så nej, på ett praktiskt plan ja!

Har du dansat något tidigare?

Ja jag dansate jazzdans en termin på Turebergs fritidsgård 1986, jag var inte bäst i klassen!

Livet…

Uppe med tuppen eller nattuggla?

Uppe med tuppen.

Kaffe eller te?

Kaffe.

Utekväll eller hemmakväll?

Båda.

Sommar eller vinter?

Sommar.

Sola eller bada?

Bada.

Ringa eller sms:a?

Sms:a.

Bok eller film?

Bok.

Jeans eller mjukisbyxor?

Samvetsfråga, mjukis.

Spara eller slösa?

Slösa.

Hund eller katt?

Katt.