Därför vinner Molly Nutley:

Ann: Hennes fysiska koordination har utvecklats enormt och så har hon fått bra förståelse för dans. Dessutom har hon lärt sig att dansa i höga skor, fått starka vrister och lärt sig hålla balansen. Hennes självförtroende har stärkts och hon tar för sig mer på dansgolvet, både inför publiken och oss. Hon dansade inte dåligt från början, men tekniken och kvaliteten har utvecklats.

Dermot: För att hon har gjort en fantastisk resa, från start till slut. Hon började verkligen på noll och har utvecklats till en duktig dansare.

Tony: Hon startade som en sprallig kycklingaktig tonåring med hemsk balans. Nu är hon en fantastisk ung dansande kvinna med balans och bra hållning, samtidigt som hon har kvar det spralliga, med friska kvinnliga rörelser. Hon har gjort en otrolig utveckling - vecka för vecka.

Därför vinner Anton Hysén:

Ann: Han har tagit hela Sverige med storm, han dansar rakt in i hjärtat på människor. Han har en enorm fysisk förståelse för dans - det är en gåva få förunnad, han pratar med kroppen. Dansmässigt var han duktig redan från början, men han har förstärkt alla uttryck. De moderna danserna har han fått jobba ordentligt med - och gjort enorma framsteg.

Dermot: För att han har en naturlig begåvning när det gäller dans, han har varit grymt bra från dag ett.

Tony: Anton har dominerat och underhållit oss från vecka ett. Han är en fantastisk dansare, han dansar på en superb nivå - nästan som en tävlingsdansare. Vi har aldrig sett sådan kvalitet i Let's dance.

Den är värdigast vinnare:

Ann: Hade jag vetat vad jag ska säga skulle jag gjort det. Tidigare år har jag känt mig mer säker, men nu är det väldigt svårt. Vi har två jätteduktiga ungdomar i final - det blir mycket spännande.

Dermot: Det är svårt att säga. Men eftersom jag bedömer dansen så måste jag säga Anton, rent dansmässigt. Men jag tror att publiken tycker att Molly har gjort en fantastisk resa. De är båda supertaggade inför finalen, de verkar inte lämna något åt slumpen, om man utgår från vad de skriver om på twitter.

Tony: Båda är värdiga. Men Anton är lika bra i dag som vecka ett och Molly har utveckling kvar att göra. Visar Molly på utveckling under finalkvällen, då är det hon som vinner. Båda kan göra framsteg under finalen, men allt handlar i slutändan om hur tittarna röstar.