Dans…

Vad föredrar du, latin-eller standarddans?

Jag föredrar latin, helt 110%. För att jag tycker latin är mycket roligare, man kan leva ut lite mer och det är mycket flirtigare och mycket charmigare och det är mycket bättre!

Vad är det svåraste med pardans?

Det svåraste med pardans, om man tänker på standard, det är att man ska ha nackspärr när man dansar. Man måste liksom hålla bort huvudena från varandra typ ”don’t look at me, don’t look at me”, det är verkligen såhär dramadans och det tycker jag är väldigt svårt att inte få kolla på sin danspartner och le och skratta och ha kul!

Hur är det med skavsåren?

Det är ganska bra, det är lugnt. Jag är ingen sådan som klagar, det är bara att sticka hål på blåsorna och så kör man. När man dansar får man betala och priset är dans, svett och tårar.

Vad är det bästa med din danspartner?

Det bästa med Malin är att hon är så fantastisk som människa och hon har fantastisk energi. Hon är otroligt lugn och sansad och kan verkligen lära mig mina kombinationer. Hon har ett otroligt tålamod för det tar lite tid här uppe men när det väl sätter sig så sitter det kvar. Hon är både som min danspartner och mentor och babe och kompis. Hon är fabulous.

Är du en tävlingsmänniska?

Ja jag är nog en tävlingsmänniska, jag blir nog en tävlingsmänniska om jag får vara kvar några veckor. Nu i början vill man bara att alla ska gå ut och vara lite fabulous innan den här tävlingen startar. Men jag menar, när den väl rullar så kanske man känner att ”I want to kick som asses”. Just nu vill jag bara inte åka vecka två, jag vill inte vara den första som får lämna. För då blir det såhär lite deppigt känner jag.

Har du dansat något tidigare?

Yes! Jag har dansat massvis genom åren och framförallt på olika nattklubbsgolv runt om i världen med en, två tio margharitas. Jag är en jäkel på att dansa efter några drinkar, shit vad jag dansar. Allt från break dance till vals till ”whatever you want”.

Livet…

Uppe med tuppen eller nattuggla?

Uppe med tuppen.

Kaffe eller te?

Kaffe.

Utekväll eller hemmakväll?

Utekväll.

Sommar eller vinter?

Vinter, jag bor ju i sommar!

Sola eller bada?

Bada.

Ringa eller sms:a?

Ringa.

Bok eller film?

Film.

Jeans eller mjukisbyxor?

Jeans.

Spara eller slösa?

Slösa.

Hund eller katt?

Hund.