Dansträningen och förberedelserna inför premiären av Let’s dance är i full gång. Under tisdagen hölls presskonferens för dansparen följt av många timmars dansträning i replokalerna. På väg hem från en lång dag snubblar LaGaylia på väg in i lägenheten. Hon ramlar och vrider till vristen.

- Jag insåg att om jag inte kan gå, hur ska jag då kunna dansa? då förstod jag att det är riktigt dåligt, säger LaGaylia.

Hon träffade en ortoped ​under onsdagskvällen som gjorde ultraljud på vristen. På utsidan av vristen såg ortopeden något som såg ut som en spricka ​eller en faktur, som skulle ta flera veckor att läka.

- Jag kunde inte förstå att det var sant. Det krossade mitt hjärta att kanske behöva hoppa av Let’s dance.

Under torsdagen åkte LaGaylia in för att få vristen röntgad av en läkare. Där kunde de konstatera att det inte är en fraktur, men att det kommer vara väldigt smärtfyllt och hon måste ta det väldigt försiktigt.

- Så jag ba ”OH MY GOD” och började gråta av glädje. Jag var så glad så jag kramade henne, ​säger LaGaylia.

Vad tänker du om premiären om två veckor?
- Jag tänker inte på premiären. Jag ska leva mer i nuet. Du vet aldrig när något händer dig. Jag tänker bara på när jag ska få dansa med Tobias igen. Jag kommer dansa och jag är glad!

Premiären av Let’s dance är den 22 mars på TV4 och TV4 Play.