Jag heter: Annsofi
Jag bor: Norrahammar
Min fråga: Hej!
Jag undrar om du har nått bra tips på en bra dagkräm? Och även rengörings produkter.
Sen undrar jag vilken färg på ögonskugga ska man ha till blåa ögon.
Mvh Annsofi
Hej Annsofi! För att hitta hudvård som passar dig, måste jag veta vad du har för hudtyp. Jag skulle rekomendera att du vänder dig till ett parfymeri där de säljer olika märken så du slipper gå till en speciell disk på ett varuhus. Då kan du få hjälp att hitta ett märke som passar just dig.
Till blåa ögon är det väldigt fint att bryta av med bruna toner.
Bästa hälsningar Linda

Jag heter: Lisa
Jag bor: Stockholm
Min fråga: Hej Linda. Jag undrar om man ska smörja in ansiktet efter att man använt ansiktsvatten. Jag är 14 år och får ganska fet hy. Tack på förhand!
Hej Lisa! Ja, du ska absolut smörja in ansiktet efter att du rengjort det och använt ansiktsvatten. Om du har fet hy ska du använda en kräm för den hudtypen. Krämen skyddar mot yttre påfrestningar.
Bästa hälsningar Linda

Jag heter: Miranda
Jag bor: Göteborg
Min fråga: Jag tycker det e jätteroligt med smink, och exprimenterar mycket med färger osv. Men Jag har ganska så hängande ögonlock tyvärr, vilket gör det svårt att få helhetsintrycket att bli bra. Har du något knep på hur man ska lägga skuggan för att den ska vara mer tydlig. Tycker att ögonen är det viktigaste och vill att de ska synas mycket. har äntligen hittat en vattenfast eyeliner, för vanliga fastnar uppe på ögonlocket efter ett par timmar. Hur gör jag mina hängiga fula ögon piggare???
Hej Miranda! För att skuggan ska blir mer tydlig gäller det att det finns bra pigment i skuggan och att du använder bra redskap. Bra pigment och bra redskap kräver bra kvalitet och lite dyrare produkter.
Lägg en mörkare skugga i globlinjen och sudda den noga så att det inte blir några skarpa linjer. Sudda skuggan lite upåt så att den syns när du har öppet öga. Detta ger ett ljup i globen som "trollar" bort ett hängigt ögonlock.
Bästa hälsningar Linda

Jag heter: linda
Jag bor: Farsta
Min fråga: vilken är den bästa faundetetion gjust nu som verkligen sätter sig på hyn och så att det inte ser ut som om man har lera på ansiktet. hur använder man puder eller faundeteion . väntar på svar
Hej Linda! Jag skulle rekomendera dig att prova Maybellines Flytande mineralfoundation. Den är lätt med en naturlig täckförmåga. Applicera den med foundationpensel, fuktad svamp eller fingrarna. Du får prova dig fram så att du ser vad som passar dig bäst. Ett löst puder pressar man på med en puderpuff för att fixera en foudation och ett fast puder kan man applicera med en puderborste eller puderpuff för att matta ner en bas under dagen.
Bästa hälsningar Linda