Det var ett glatt gäng som under onsdagen besökte Nyhetsmorgons studio inför fredagens stora final i Let's dance 2012.

Molly Nutley med sin danspartner Calle Sterner och Anton Hysén med dansproffset Sigrid Bernson är alla glada att det är just de fyra som står i slutstriden om att bli årets bästa danspar.

"Handlar om att ha kul"

Men någon konkurrens dem emellan vill varken Molly eller Anton erkänna.
- Vi går båda in med samma inställning att det inte handlar om att vinna, utan om att ha kul. Vi har ju kommit så långt och om Anton vinner blir jag lika glad, sa Molly.

"Underbart att möta Molly och Calle i finalen"

Förutom erfarenheten av att lära sig dansa har de också vunnit varandra som vänner.
- Det är klart att man vill vinna, men vi har kommit varandra väldigt nära, jag tycker att det är underbart att möta Calle och Molly i final, sa Anton.

På frågan om vad Molly tyckt varit bäst under säsongen svarar hon:
- Det största för mig är att få träffa så här fina människor, det är vad jag mest kommer att ta med mig härifrån, alla fina vänner jag fått. Det kommer jag alltid att vara tacksam och glad för.

I finalen väljer dansparen själva vilka tre danser de ska visa upp - en standarddans, en latindans samt en showdans där de kan blanda olika stilar. Molly och Calle har valt quickstep och paso doble och för Anton blir det tango och samba.

Se tillbakablickar från finalisternas insatser i Let's dance och hör vilka danser som inneburit störst utmaning för dem i klippet ovan. Molly avslöjar också om föräldrarna får komma till finalen eller ej.