För många är David Hellenius synonymt med humor. Och även om fokus ligger på dans i Let's dance har han väl inte gjort någon besviken under våren som gått?

Flera av hans humorinsatser ser du i klippet ovan.

I finalen visade Jessica Almenäs och David upp ett medley med klipp från deltagarna som de sett ut säsongen som gått. I alla fall som de typ har sett ut...


Här intervjuar han Anna Maria Corazza Bildt när plötsligt hennes man, Carl Bildt, ringer in »

Tony Irving, Ann Wilson och Dermot Clemenger har alla tre bjudit på en hel del tillfällen för skratt under säsongen - eller så har de själva kiknat. Kolla in klippen där de skrattar, gråter, förfasas - och grymtar.

Se klippet som börjar med att Jessica tappar ena örhänget och slutar med att Ann gråter »


Tony hör bara det han vill höra när Kristjan Lootus pratar om en bortvald scen i dansen och plötsligt blir det lite barnförbjudet i Let's dance »


Tony i farten igen. Här visar han Marcus Schenkenberg hur man gör ett lyft och passar på att klämma lite extra. Se skamgreppet som får David att prata om besöksförbud »

På tv4.se har man då och då kunnat kika in bakom kulisserna och se hur deltagarna har det när inte strålkastarna lyser på dem.

Bloopers-tajm! Här skrämmer Anton slag på både Sigrid och kameramannen »


Ibland måste man lätta på trycket. Slagsmål mellan Molly och Calle »

I deltagarnas bloggar har vi fått se både det ena och det andra. Särskilt duktiga på att videoblogga har Molly Nutley, Calle Sterner, Anton Hysén och Sigrid Bernson varit. Men så har också Camilla Henemark och Tobias Karlsson bjudit på en riktigt mördande bit.

Se deras blodiga lösning på hur de skulle bli av med de andra deltagarna här »


Du missade väl inte klippet i Mollys och Calles blogg där alla deltagare plus Tony svarar på tio frågor? Se det här »


Anton och Sigrid - dansparet som pendlade mellan Göteborg och Stockholm mest jämt. Och då gällde att ta varje tillfälle till att öva på dansen. Om de så skulle vara med hjälp av en räkmacka »


Molly och Calle tackar för alla röster med specialkoreograferad dans till David Guetta »