Det har varit en sjukdomsdrabbad vecka för Anja Pärson – förutom öroninflammation och bihåleinflammation har hon dessutom en begynnande lunginflammation.

När resterande deltagare i Let’s dance repade på onsdagen kunde Anja Pärson inte närvara, eftersom hon tvingats till vila.

Tilde de Paula Eby gör sin första säsong som programledare för Let's dance, och i Nyhetsmorgon på fredagen intervjuades hon angående sjukdomarna som härjar bland deltagarna.

– Jag är själv i chock, det är min allra första Let's dance-säsong. På riktigt så är till exempel Anja Pärson jättesjuk, och det kan man ju bli, det spelar ingen roll om man har dansskor på sig eller inte. Men hon är riktigt dålig, så där är det lite allvarligt. Där vet vi faktiskt inte riktigt, om hon kommer kunna dansa i kväll eller inte, säger hon i programmet.

Däremot hoppas Tilde de Paula Eby på att Anja Pärson kommer kunna medverka i fredagens program.

– Det hoppas jag verkligen. Annars vet jag inte riktigt, vad gör man då? Men hon äter ju penicillin. Hon har inflammation överallt. Däremot, Stina Wollter, hon är också dyngförkyld, det verkar inte vara lika farligt tror jag. Plus att hon stukat foten, säger Tilde de Paula Eby.