-Det är såklart supertråkigt att Fredric inte kan fortsätta men jag är jätteglad att det blev en sån toppenlösning med Tobias! Jag måste ha slagit något slags rekord med tre dansare på tre fredagar! Säger Magdalena Forsberg.

-Det är verkligen supertråkigt att inte kunna fortsätta årets säsong av Let’s dance men ibland blir inte saker som man tänkt sig och just nu måste jag fokusera på privata saker. Jag är väldigt glad att jag fick påbörja Magdalenas dansresa tillsammans med henne och önskar verkligen all lycka framåt i tävlingen och hoppas hon står som segrare! säger Fredric.

Förra veckan hoppade dansproducent David Watson in. Nu är det klart att Let’s dance-veteranen Tobias Karlsson kommer tillbaka och dansar med Magdalena resten av säsongen. Tobias har proffsdansat i Let’s dance flera säsonger tidigare. Tredje säsongen vann han tillsammans med Tina Nordström. Han har även dansat med Arja Saijonmaa, Anna Sahlin, Elisabet Höglund, Agneta Sjödin, Tina Thörner, Camilla Henemark, Anette Norberg och senaste förra året med Nikki Amini. 

-Jag är superglad att vara tillbaka! Jag har alltid älskat programmet och det skall bli en ynnest att dansa med Magdalena. Jag kan inte efterträda en mer begåvad och stark dansare än Fredric. Let’s tango! säger Tobias.

Let’s dance sänds på fredagar 20.00 på TV4 och TV4 Play.