Trots att juryn tyckte att han gjort den största resan och trots två starka danser under semifinalen, så blev det supermodellen Marcus Schenkenberg som fick lämna programmet.

- Jag är lite förvånad faktiskt, erkänner jurymedlemmen Tony Irving i eftersnacket med Jessica Almenäs.

- Anton Hysén har ju dominerat länge, men jag trodde ändå att Marcus hade starkt stöd bland svenska folket. Är jag besviken? Nej. Förvånad? Lite.

Nöjd med finalisterna

Tony blir uppspelt när han pratar om nästa veckas finalprogram.

- Det blir superbt! Man mot kvinna, två unga - otroligt bra. Molly fick tre perfekta tior i kväll, det har Anton ännu inte fått. Så nästa vecka blir det favoriten mot bästa danserskan.

Väljer danser själva

I finalprogrammet är det upp till finalisterna själva att välja sina danser. De måste båda två välja ut sin bästa latindans, sin bästa ballroomdans och sin alldeles egna showdans, där de bestämmer allt från koreografi till kläder och musik.

- Jag har alltså ingenting att säga till om, säger Tony.
- Men om jag får välja, så skulle jag vilja se en rockig Molly, lite elegant och ungdomlig. Med Anton skulle jag vilja se att han bjuder på sig själv, tänjer på gränserna.

"Trodde jag skulle åka ut först"

Sjuttonåriga Molly Nutley är chockad att hon är i final:

- Jag trodde att jag skulle åka ut bland de första. Jag trodde aldrig att jag skulle gå så här långt. Jag är så sjukt tacksam för allt stöd jag har fått!

Anton Hysén har utan tvekan varit något av en favorit genom säsongen. Hur känner han nu när Molly har seglat upp som en stark mottävlare?

- Jag tycker att det är så jävla gött att det är hon som får de här tre tiorna! Det är så rättvist för deras bugg och deras tango - de är så himla bra, helt enkelt. Men klart jag är stressad! erkänner Anton med ett stort skratt.

Vill du höra hur stressad Anton egentligen är för att stå i final mot Molly? Vill du se hur Marcus Schenkenberg kände inför att snubbla på målsnöret? Se hela eftersnacket i klippet ovanför!