I Nyhetsmorgon rapporterar Tony Irving direkt från Let's dance studion i Frihamnen i Stockholm:
- Det är full fart här i studion. De har varit i gång sedan halv åtta i morse. Dansarna håller på och repeterar sitt öppningsnummer. Molly ska snart upp på golvet inne i studion och börja repetera sitt shownummer. Alla håller på med kläder. Det är helt kaos här egentligen.

Högre standard än någonsin

Överlag tycker Tony att dansarna i årets säsong håller en mycket högre standard än något tidigare år.

- Dansnivå som båda kommer in med är egentligen det bästa vi har haft någon gång.

Hur är då finalisternas dagsform?

- Förra veckan så kom Molly in med två perfekta score på trettio. Men Anton vann förra veckan så båda två är i toppform i dag. Båda är utvilade, pigga och båda är och tränar så jag kan säga att det kommer att vara en väldigt spektakulär och spännande kväll.

Två riktiga dansare möts

Enligt Tony så är det två riktiga dansare som möts på Let's dance-golvet i kväll och båda har haft en fantastisk utveckling under säsongens gång.

- Anton har dominerat sen program ett egentligen. Han kom in med fantastisk fysisk kontroll och har utvecklats väldigt bra tekniskt. Molly började ju lite som Bambi på hal is med kycklingvingar till ben och fladdrade överallt, men har utvecklats till en ung kvinna med en stark fysisk förmånga och en väldigt bra teknik och presentation.

Vem tar hem segern?

Vem blir det då som tar hem glasskon i kväll?
- Det blir shownumren som avgör, säger Tony.