Det är ni som avgör vilka två av alla veckors vinnare från säsongens Tony Bjuder Upp som förtjänar att få komma tillbaka till Let's dance som finalister för att tävla om vem som ska kamma hem segern, äran och den omtalade glasskon under den direktsända finalen av Let's dance.

De två som får flest röster under veckan till och med fredagen den andra maj får komma tillabaka till Let's dance för att få en sista chans att motivera tittarna varför just hen förtjänar att ta hem segern i Tony Bjuder Upp.

Tävlingsregler

Under åtta veckor har jurymedlemmen Tony Irving valt ut en vinnare i webbtävlingen Tony Bjuder Upp. Dessa åtta vinnare ska nu göra upp om förstaplatsen som avgörs genom en webbexklusiv omröstning på tv4.se/letsdance. 

Till och med torsdag den 2 maj kommer omröstningen att vara öppen. De två tävlande med flest röster räknade den 2 maj kommer att bli kontakade av redaktionen för mer information. 

Vinnaren krönas i studion av Tony och prisutdelningen kommer att livesändas på tv4.se/letsdance. De två tävlande som går till finalen får resa samt hotellnatt. 

Anställda inom TV4-Gruppen, deras kunder, samarbetspartners deras närmast anhöriga och familjemedlemmar kan inte delta i tävlingen.