Nu har du chansen att komma till Let's dance-studion i Stockholm och bli coachad av jurymedlemmen Tony Irving. Tillsammans med en proffsdansare kommer du sedan få äntra det glamourösa Let's dance-golvet under en fredagsfinal. Er dans kommer att sändas live på tv4.se. Och Tony uppmanar särskilt alla som säger sig inte kunna dansa att söka till webbtävlingen.

Så ta chansen att uppleva Let's dance på plats. Lycka till!

Gör så här:

Spela in ett videoklipp på en till två minuter där du framför en dans till valfri låt, förslagsvis till årets officiella Let's dans-låt Dance our tears away med John De Sohn featuring Kristin Amparo. Dansar du till annan låt kommer TV4 av rättighetsskäl att ta bort musiken ur klippet. Du kan självklart även dansa utan musik. 

OBS: Du som filmar med smartphone ska filma på bredden (mobilen liggandes).

Av alla inskickade bidrag kommer Tony Irving löpande att välja ut en vinnare per vecka under programmen 2 till och med 9. 

 Ladda upp ditt klipp här och fyll i tillhörande frågeformulär och skriv en motivering till varför det är just du som ska få vara en del av Let's dance för en dag. Läs igenom tävlingsvillkoren på uppladdningssidan innan du laddar upp ditt klipp.

Tävlingsbidrag

Här hittar du alla tävlingsbidrag

Titta på Tony Irvings presentation ovan. Klicka på play-knappen.

Läs intervju med Tony Irving här

Se intervjun med proffsdansaren Malin Watson som dansar med de manliga finalisterna

Tävlingsregler

Du måste vara minst 18 år för att delta i tävlingen. Du kan framföra din dans till vilken låt du vill. Av rättighetsskäl kommer vi dock tillsvidare att lägga upp ditt klipp på tv4.se UTAN musik. Detta kan komma att ändras under tävlingens gång. Du kan även dansa utan musik.

Varje vecka (från program två till och med program nio) väljer jurymedlemmen Tony Irving ut en tävlande som får komma till Stockholm och lära sig en av de aktuella danserna för just den veckan. Tony Irving coachar under dagen. 

Varje finalist får sedan komma en fredag var och framföra sin dans som direktsänds på tv4.se. Let's Dance bjuder på resa till och från Stockholm samt en hotellnatt om du inte bor i Stockholm. Övriga eventuella kostnader står tävlanden för själv. Fredagen 3 maj utgår programmet på grund av en sportsändning i TV4 och kommer den veckan i stället att ligga på torsdagen 2 maj.

Efter 8 veckor gör 8 finalister upp om Let's dance:s webbpris. Dansuppvisningarna finns att se på tv4.se en kort tid efter säsongens slut. De  kommer även att ligga uppe på tv4.se/letsdance och på Let's dances Facebook-sida för omröstning under cirka en vecka. 

Den slutgiltiga vinnaren får komma tillbaka till Let's dance-studion i Stockholm till finalen den 31 maj och erhålla ett Let's dance-pris. Priset kan inte bytas mot annan vara eller kontanter. 

Anställda inom TV4-Gruppen, deras kunder, samarbetspartners deras närmast anhöriga och familjemedlemmar kan inte delta i tävlingen.