Slut för säsongen

Deltagare

Gravidlycka i Idoljuryn!

Idoljuryns Nikki Amini väntar barn. "Vi känner oss lyckligt lottade som får dela en sån mäktig och fin upplevelse tillsammans", skriver hon på Instagram.

Idoljuryns Nikki Amini väntar barn.
"Vi känner oss lyckligt lottade som får dela en sån mäktig och fin upplevelse tillsammans", skriver hon på Instagram.

Idoljuryns Nikki Amini och maken Niklas Twetman väntar sitt första barn till sommaren.

PR-stjärnan avslöjade gravidlyckan för Expressen under helgens Elle-gala. På Instagram skriver hon själv om känslorna.

"Niklas och jag vill tacka för alla hjärtliga gratulationer! Vi känner oss lyckligt lottade som får dela en sån mäktig och fin upplevelse tillsammans, även om det ibland uppstår oroskänslor. Men vi är glada och hoppas på att graviditeten kommer att gå bra ❤️".

0:25
Spela
Vita husets stabschef John Kelly slutar

Vita husets stabschef John Kelly slutar

Ännu än av Donald Trumps närmsta medarbetare får gå. Den här gången är det stabschefen i Vita Huset, John Kelly som, enligt vad president Trump sade tidigare idag, kommer att lämna sin post vid årsskiftet. Rapporter dom senaste dagarna har tytt på att Kelly pressats att avgå. Enligt rykten har relationen mellan dom båda undan för undan försämrats så pass att dom knappt kan tala med varandra

Ännu än av Donald Trumps närmsta medarbetare får gå. Den här gången är det stabschefen i Vita Huset, John Kelly som, enligt vad president Trump sade tidigare idag, kommer att lämna sin post vid årsskiftet. Rapporter dom senaste dagarna har tytt på att Kelly pressats att avgå. Enligt rykten har relationen mellan dom båda undan för undan försämrats så pass att dom knappt kan tala med varandra

Stjärntätt och närgånget i nya säsongen av I huvudet på Gunde Svan

I den nya säsongen av i Huvudet På Gunde Svan får tittarna komma nära idrottshjältar som hockeylegendaren Börje Salming och fotbollsikonen Pia Sundhage. Det...

I den nya säsongen av i Huvudet På Gunde Svan får tittarna komma nära idrottshjältar som hockeylegendaren Börje Salming och fotbollsikonen Pia Sundhage.
Det kristallen-belönade programmet har säsongspremiär i januari 2019 på TV4.
- Det här är ett program som ligger mig varmt om hjärtat och jag ser verkligen fram emot den nya säsongen, säger Gunde Svan.

Gunde Svan ger sig återigen iväg för att träffa fler av våra största idrottare. I djupa, närgångna och underhållande samtal går Gunde till botten med vad som gör vissa idrottare så framgångsrika. På sitt eget, lite charmigt, nördiga sätt tar han reda på vad som krävs för att kasta sig in i ringen mot världens bästa fighters, styra en över 500 kilo tung häst mellan hinder höga som en vuxen person, och att leda ett av världens främsta landslag. På ett avskalat och enkelt sätt ser han också till att hylla och tacka de idrottare han träffat för alla spännande ögonblick, skratt och tårar.

I den fjärde säsongen av I huvudet på Gunde Svan får tittarna följa med Gunde när han spenderar tid med hockeylegendaren Börje Salming, fotbollsikonerna Pia Sundhage och Thomas Brolin, MMA-stjärnan Alexander ”The Mauler” Gustafsson, Sveriges främsta kvinnliga höjdhoppare genom tiderna, Kajsa Bergqvist, samt tvåfaldige Jerringprisvinnaren Peder Fredricsson.

- Jag är otroligt spänd på att träffa dessa fantastiska idrottare och gå in djupare på vad som egentligen ligger bakom deras framgångar. I år har vi ett ännu större fokus på att komma närmare intervjupersonen och bland annat följer vi med Börje Salming till Toronto för att ta redo på hur uppskattad han egentligen är i vad som kallas för hockeyns huvudstad, säger Gunde Svan.

Alla deltagare i säsong 4:

Alexander ”The Mauler” Gustafsson: MMA-fightern Alexander Gustafsson är en av Sveriges främsta kampsportare genom tiderna. ”The Mauler” går i slutet av december en match om världsmästarbältet i UFC i lätt tungvikt mot Jon Jones.

Börje Salming: En av både Sveriges och världens bästa ishockeyspelare genom tiderna. Börje Salming blev 1996 den förste svenske ishockeyspelaren att bli invald i Hockey Hall of Fame. Backlegendaren har även sin tröja nummer 21 hissad i taket hos Toronto Maple Leafs, efter sina 16 år i klubben.

Kajsa Bergqvist: Med EM- och VM-guld både inomhus och utomhus, samt ett OS-brons, anses Kajsa Bergqvist som Sveriges främsta höjdhopperska genom tiderna. Hon innehar dessutom världsrekordet inomhus för damer på 2,08 och det svenska rekordet utomhus för damer på 2,06.

Peder Fredricson: Med individuellt EM-guld 2017 och OS-silver 2016 är Peder Fredricson Sveriges just nu främsta ryttare. Så sent som i september var han dessutom en av de ryttarna som var med och tog VM-silver i lag. Fredricson har under de senaste två åren vunnit Jerringpriset för årets bästa svenska idrottsprestation.

Pia Sundhage: Hon anses som en av svensk damfotbolls allra största genom tiderna. Pia Sundhage har utöver en fantastisk spelarkarriär, även vunnit två OS-guld (USA) och ett OS-silver (Sverige) som förbundskapten. Hon blev 2003 invald som första kvinna i svensk fotbolls Hall of Fame och fick ta emot Fotbollskanalens hederpris på Fotbollsgalan 2017.

Tomas Brolin: Han var en av bronshjältarna under VM 1994, han vann både Cupvinnarcupen och Uefacupen med Parma på 1990-talet och han har fått ta emot Guldbollen två gånger. Tomas Brolin rankas som en av Sveriges främsta fotbollsspelare genom tiderna efter sina fantastiska insatser både för sina klubblag, samt det svenska landslaget.

I huvudet på Gunde Svan har säsongspremiär i januari på TV4.

Det här hade juryn på sig i säsongens andra fredagsfinal i Idol 2018

Blev du inspirerad av juryns kläder i fredags? Nedan kan du läsa vad juryn och Pär hade på sig under den andra fredagsfinalen av Idol 2018.

Blev du inspirerad av juryns kläder i fredags? Nedan kan du läsa vad juryn och Pär hade på sig under den andra fredagsfinalen av Idol 2018.

Kishti Tomita:

Klänning - MaxJenny 

Anders Bagge:

Skjorta - Hope 

Jens - Gstar

Skor - Ecco

Klocka - Samsung 

Nikki Amini:

Klänning - Shopbop/Jonathan Simkhai

Smycken - Ole Lyngaard

Skor - Steve Madden

Pär Lernström:

Skjorta - Eton

Kostym - Rose and born

Mumbo Jumbo - se programinspelningen live!

I höst börjar inspelningen av det splitternya humorprogrammet Mumbo Jumbo! Ett program fullspäckat med imitationer, sketcher och komik. Nu släpps...

I höst börjar inspelningen av det splitternya humorprogrammet Mumbo Jumbo! Ett program fullspäckat med imitationer, sketcher och komik. Nu släpps publikbiljetter som ger er möjligheten att uppleva denna skrattfest live. Inspelningarna sker på onsdagar med start den 17 oktober och fram till den 5 december.

Mumbo Jumbo är ett veckoaktuellt humorprogram som parodierar vår populärkulturella samtid. Mumbo jumbo-gänget består av komikerna Daniel Norberg, Louise Nordahl, Christian Åkesson och Shanthi Rydwall-Menon.

Ta chansen att sitta i publiken! Biljetterna är gratis men i ett begränsat antal.

Inspelningen sker i Filmhuset i Stockholm.


Adress:
 Filmhuset - Borgvägen 3, Stockholm

Åldersgräns: 18 år

Tid: 17.15 – 20.30

Datum:

17 okt

24 okt

31 okt

7 nov

14 nov

21 nov

28 nov

5 dec

 

Maila önskat datum och antal biljetter, samt namn och telefonnummer till: mumbojumbo@jarowskij.se

Ni kommer få ett bekräftelsemail när era biljetter är bokade, samt mer information när inspelningen närmar sig. 

Premiär fredagen den 19 oktober. 

Tittarsuccén Fångarna på fortet tillbaka i TV4 sommaren 2018

Sedan 1990 har Fångarna på fortet förgyllt svenskarnas fredagskvällar – nu är tittarsuccén tillbaka i TV4! Fredagen den 27 juli kl 20:00 bjuder Agneta Sjödin...

Sedan 1990 har Fångarna på fortet förgyllt svenskarnas fredagskvällar – nu är tittarsuccén tillbaka i TV4!
Fredagen den 27 juli kl 20:00 bjuder Agneta Sjödin och Gunde Svan återigen in TV4-tittarna till sju avsnitt från Fort Boyard.

Fångarna på fortet har varit en återkommande fredagsgäst i de svenska hushållen, och efter en utflykt som TV4 Play-exklusivt program under hösten, är programmet nu tillbaka som sommarens fredagsunderhållning med bästa sändningstid kl 20:00 i TV4.

Först ut i programmet är media-profilerna Anita Schulman Ann Söderlund som tillsammans med skicross-stjärnan Victor Öhlin Norberg möter sport- och träningsprofilerna Daniel Bodjn, Josefine Öqvist och Cecilia ”Amazon” Benjaminsson den 27 juli.

Sommaren och början av hösten är sedan är fullspäckad med modiga deltagare som tar sig an fortets utmaningar. Vi möter familjen Montazami, Ellen Bergström, Christian ”Kicken” Lundqvist och Joakim Lundell för att bara nämna några.

Säsongen som nu har sin visning i TV4 spelades in sommaren 2017.

Hela deltagarlistan och sändningsschema för höstens program hittar du nedan.

Avsnitt 1, 27 juli 20:00
Victor Öhling Norberg, Anitha Schulman och Ann Söderlund möter Daniel Bodin, Josefine Öqvist och Cecilia ”Amazon” Benjaminson.

Avsnitt 2, 3 augusti 20:00
Viktor Frisk, Ida Warg och Oliver Rytting möter Laila Bagge, Liam Pitts och Daniel Norberg.

Avsnitt 3, 10 augusti 20:00
Johannes Brost, Jarmo Mäkinen och Tobias Persson möter Ellen Bergström, Pia Johansson och Emma Knyckare.

Avsnitt 4, 17 augusti 20:00
Sean Banan”, Tess Merkel Solomons och Kenny Solomons möter Freddie Svensson, Sandra Dahlberg och Christian ”Kicken” Lundqvist.

Avsnitt 5, 24 augusti 20:00
Joakim Lundell, Mikaela Laurén och Kristjan Lootus möter Jonna Lundell, Klara Svensson och Kevin Walker.

31 augusti: Sändningsuppehåll på grund av Kristallen

Avsnitt 6, 7 september 20:00
Maria Montazami, Nicholas Montazami och Hanna Montazami möter Gunilla Persson, Erika Persson och Daniel Paris.

Avsnitt 7, 14 september 20:00
Anna Toledano Book, Felicia Book och Mikael Hollsten möter Runar Sögaard, Amadeus Sögaard och Sabina Dalfjäll.

Det här händer i premiären av Lotta på Liseberg 2018

Ingen sommar utan Lotta på Liseberg! Det populära allsångsprogrammet jubilerar dessutom då det gör sin tionde sommar i TV4. Här är hållpunkterna du inte får...

Ingen sommar utan Lotta på Liseberg! Det populära allsångsprogrammet jubilerar dessutom då det gör sin tionde sommar i TV4. Här är hållpunkterna du inte får missa i kvällens premiär!

Kloackan 20.00 drar Lotta Engberg igång Allsångssommaren:

"Nu är det äntligen sommar"

"Vi sätter färg på Liseberg"   

"Välkommen till Göteborg"

- Liamoo tar sedan över scenen med låten "Last Breath", ny från hans senaste EP.

- Jan Malmsjö framför låten "Hon".

- Allsång med klassiska fotbollslåtar såsom "Mera mål", "När vi gräver guld i USA" och "Vi är på gång"

- Claes Malmberg framför "Maj på Malö"

Allsång "Hos dig är jag underbar"

Liamoo framför "Nothing here"

Peg Parnevik sjuger sin nya låt "Loafersoch sedan låten "Live Love Learn"

- Allsång: "Är du kär i mig ännu, Klas Göran"

- Curt-Eric Holmqvist framför Evert Taubes "Calle Schewens vals".

- Allsång: E de' det här du kallar kärlek"

Det internationella pop-bandet Now United framför "What are we waiting for"

Allsång: "Vår bästa tid är nu"

Now United Avslutar allsångskvällen med "Summer in the city", en nyversion av den klassiska låten "Sommaren i City".

Lotta på Liseberg har premiär ikväll, 25 juni, klockan 20.00 i TV4 och på TV4 Play.

Jon Henrik Fjällgren vinnare i Let's dance

Artisten Jon Henrik Fjällgren är vinnare av Let's dance 2018. - Det känns magiskt, säger han.

Artisten Jon Henrik Fjällgren är vinnare av Let's dance 2018.
- Det känns magiskt, säger han.

På fredagskvällen avgjordes det. Jon Henrik Fjällgren kammade hem glasskon i den trettonde säsongen av Let's dance.

- Tack ska ni ha! säger han efter segern.

 Han tillägnade sitt shownummer till moder jord och fick då tre tior av juryn. I finalen mötte han Daniel Norberg.

3:27
Spela
Daniel Norberg och Maria Zimmerman - Showdans

Daniel Norberg och Maria Zimmerman - Showdans

Daniel Norberg och Maria Zimmerman dansar en showdans i Let´s dance 2018.

Daniel Norberg och Maria Zimmerman dansar en showdans i Let´s dance 2018.

5:24
Spela
Säsongssammanfattning á la David

Säsongssammanfattning á la David

David plockar det bästa ur säsongen som har gått.

David plockar det bästa ur säsongen som har gått.

Visa fler