Lotta på Liseberg

Slut för säsongen

Artiklar från juli 2019

Det här händer under Lotta på Liseberg den 29 juli 2019

Det blir en hejdundrande fest när Lotta drar igång veckans allsång på Liseberg. Med sig på kalaset har hon Arvingarna, Måns Zelmerlöw, Albin Lee Meldau, CajsaStina Åkerström och Nano. Här är allt som händer under Lotta på Liseberg den 29 juli 2019.

Läs hela

Det här händer under Lotta på Liseberg den 22 juli 2019

Här är allt som händer under Lotta på Liseberg 22 juli 2019

Det är åter dags för Lotta att öppna allsångsportarna på Liseberg och i vanlig ordning har hon bjudit in flera fantastiska artister. Kvällens gäster är: Lina Hedlund, Bishara, Emil Assergård, Mendez, Nando F.V, LaGaylia Frazier och Alexander Strandell. Här är allt som händer under Lotta på Liseberg 22 juli 2019!

Läs hela

Det här händer under Lotta på Liseberg den 15 juli 2019

Det är återigen dags för Lotta på Liseberg! Under kvällen ställer Lotta upp ett riktigt färgstarkt lag. Vad sägs om Samir & Viktor, Wiktoria, Lisa Ajax och talangen Eva Jumatate? Dessutom bjuder Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding på musik signerad Björn Ulvaeus och Benny Andersson. Här är allt som händer under Lotta på Liseberg 15 juli 2019!

Läs hela

Ännu fler gästartister klara för Lotta på Liseberg 2019

Fem måndagskvällar fyllda med glädje och allsång på Liseberg återstår i sommar. Nu är ännu fler gästartister klara för de kommande programmen: Nando F.V, Mendez, Clara Klingenström, Tommy Körberg (& Lola) och Magnus Uggla.

Läs hela

Så ser du Lotta på Liseberg på semestern utomlands

Sommaren är räddad! Nu behöver inte missa något avsnitt av Lotta på Liseberg, även om du är utomlands. Du kan nämligen se alla program på TV4 Play i hela EU och Norge.

Läs hela

Här hittar du kläderna som Lotta Engberg bär under Lotta på Liseberg 2019

Gillade du kläderna Lotta hade på sig under Lotta på Liseberg 2019? Här kan du hitta var hennes och körens kläder är ifrån.

Läs hela

Ny fullspäckad allsångskväll – det här händer under Lotta på Liseberg 8 juli 2019

Det här händer under Lotta på Liseberg 8 juli 2019

Lotta är återigen redo för en allsångskväll fylld med folkkära artister och svängig allsång. På scenen står Andreas Weise, Sonja Aldén, Sigrid Bernson, Jens Hult, Ida Wiklund och Arja Saijonmaa. Här är allt som händer under Lotta på Liseberg 8 juli 2019.

Läs hela