Måndagen den 12 augusti är det dags för årets sista Lotta på Liseberg och det kommer att bli en stjärnspäckad kväll med massor av gästartister och härlig allsång. På scen kommer Lotta att få sällskap av Magnus Uggla, Lena Philipsson, Clara Klingenström och Tommy Körberg. Det är nu också klart att Frans tillsammans med Yoel905 kommer att gästa Lotta på Liseberg.

- Efter en alldeles urstark allsångssommar så laddar vi nu för en sprakande säsongsavslutning på Liseberg. Frans blir ett alldeles ypperligt komplement till en redan imponerande skara gästartister, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent, TV4. 

Grammisvinnaren Frans fick sitt började med musik vid fem års ålder. Som sjuåring gästsjöng han på Elias hit Who's da man, en hyllning till fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic. Tio år senare vann Frans den svenska Melodifestivalen och landade som femma i finalen i Eurovision Song Contest med If I Were Sorry, som han själv var co-writer till.

Sedan dess har han släppt flera hits som Liar och Snakes, och är nu aktuell med nya Do It Like You Mean It. Låten är en sommarhet uppmaning om att leva livet fullt ut och på den gästas han av spansktalande Yoel905, artisten STORs bejublade sidekick från tv-programmet ”Så mycket bättre”. Nu kommer de till Lotta på Liseberg för att uppträda och ta ton med publiken. 

Lotta på Liseberg sänds på måndagar klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play