Läs mer: Listan med alla gästartister 2017

Efter förra årets succésäsong av Lotta på Liseberg är det måndagen den 19 juni säsongspremiär för sommarens Lotta på Liseberg i TV4 och på Lisebergs Stora scen. Lotta Engberg, hennes gäster och allsångspubliken sjunger sedan varje måndagskväll klockan 20.00–21.30 till och med den 14 augusti med undantag för den 7 augusti. Totalt blir det åtta allsångskvällar som kommer att bjuda på stora namn, nya stjärnor, starka röster och härliga personligheter.

 - Mixen av artister kommer spegla den underbara publiken. Här finns skrikande tonåringar, par, kompisgäng, småbarnsfamiljer - och förstås de fina, små tanterna som kommer på varje föreställning och som genom åren blivit bästa vänner, säger Lotta Engberg.

Totalt har Lotta Engberg genomfört 140 allsångsprogram på Liseberg sedan starten 2004. TV4 har sänt direkt från Liseberg sedan 2009 och är varje sommar ett av TV4:s mest sedda program. 

Boka in följande datum redan nu:

19 juni (Gå med i Facebook-eventet)
26 juni
3 juli
10 juli
17 juli
24 juli
31 juli
14 augusti

Mer information och vilka artister som kommer att uppträda kommer att publiceras fortlöpande på TV4s digitala kanaler så håll utkik!