Agnes von Corswant, 20, från Visby och Niklas Lennström, 20, från Borlänge hade ett spirande förhållande i Love Island Sverige. Och deras kärlek tog dem ända till finalveckan med tittarnas röster. 
Även efter programmets slut har kärleksparet fortsatt att ses, och de åkte bland annat direkt hem till Niklas i Borlänge efter hemkomst från den grekiska ön Korfu. 

Sedan dess har dock många fans spekulerat kring deras förhållande, och i en video på sin Instagram som du kan se här ovan, ger Agnes nu ett nytt kärleksbesked till fansen. 

- Jag har inte velat berätta på ett tag. Delvis för att jag själv behövt smält och bearbeta vad som hänt, och jag har varit väldigt ledsen. För en vecka sedan åkte jag tillbaka till Borlänge och träffade Niklas som berättade för mig att han tappat känslor för mig och inte ser en framtid med mig. Det blir svårt med distansen och så vidare, säger Agnes i den öppenhjärtiga videon. 

Paret har dock fortsatt kontakt med varandra säger hon i videon. 

- Jag uppskattar att han var ärlig mot mig väldigt mycket. Men det är jättetråkigt, jag tyckte om honom jättemycket. Vi har fortfarande kontakt och är vänner. Allting kommer gå bra och jag ska bara fokusera på att gå vidare, säger Agnes von Corswant

Agnes berättar vidare att hon inom kort ska hälsa på andra deltagare från succén Love Island Sverige. Bland annat planerar hon att träffa Marcus Johansson och Johan Lundin