Love Island är programmet som redan tagit världen med storm. Nu, söndag 19.00 på TV4 Play, är det äntligen dags för Sverige att få ta del av världens hetaste kärleksserie. 

Deltagarna består till att börja med av åtta heta singlar som alla är redo att möta den stora kärleken. 

EXKLUSIVT: Lär känna deltagarna på en minut!

De kommer att göra entré i miljonvillan, belägen på Korfus vackraste höjd, för att påbörja sitt kärleksäventyr. I villan finns allt man kan önska sig från en milsvid utsikt över Medelhavet till infinitypool, gigantiskt sovrum och mängder av yta att dejta på. 

SE MER: Första inblicken i Love Island-villan!

Programledare är tv- och radioprofilen Malin Stenbäck. Hon kommer att lotsa både deltagare och tittare genom kärleken. 

-  Jag tycker att programidén är superspännande och ligger helt rätt i tiden – det är klart att tittarna ska få vara med och bestämma! Samtidigt ser jag det som en stor ära att få vara med på deltagarnas resa mot den där stora kärleken som vi ju alla hoppas hitta någon gång i livet, säger hon.

LÄS MER: Malin Stenbäck i flygdrama inför Love Island Sverige. 

Programmet sänds direkt, med en dags fördröjning, från Grekland. Detta gör att tittarna får vara med och styra kärleken. Genom Love Island-appen som finns att ladda ner kommer man få tycka till om allt ifrån vilka som ska gå på dejt till att vara med och slutligen kora det vinnande kärleksparet som får en halv miljon kronor. 

VAR MED OCH PÅVERKA: Här hittar du Love Island-appen.

Redan inför premiären har tittarna utsett sin favoritkille, som får en fördel i den första parindelningen. Exakt vad detta innebär, och vilka som blir tillsammans återstår att se 19.00 på TV4 Play. I premiären kommer man få lära känna alla kärlekstörstande deltagare på djupet, se villan i sin helhet och vara med om de första elektriska mötena. Vilka slår det gnistor mellan?