Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf har en av Sveriges mest populära podcast. Nyligen florerade dock uppgifter om att podden läggs ner, och fansen sörjer. 
Innan detta hann de dock prata om Love Island Sverige som de båda tidigare hyllat. I ett segment, sponsrat av Love Island Sverige, säger de om den nya säsongen med premiär måndag 19 augusti 19.00 på TV4 Play

-  Jag och Philip satt ju bänkade framför hela första säsongen. Nu efter första säsongen så vi träffar ju de här människorna på olika event och vi har så mycket interna skämt om alla deltagare för vi känner ju dem, säger Alice i podden. 

Bianca Ingrosso fortsätter: 

- Det har fullkomligt ritat om kartan för realityserier världen över. Det här är ju, det sker ju när man tittar på det – det är så sjukt. Och vi tittare kan vara med och påverka, alltså live, säger Bianca Ingrosso och fortsätter: 

- Det är så jävla spännande och så intressant. Fattar du att vi kan sitta och påverka vilka som ska dejta, vilka som får stanna och sjukt mycket annat. Det är min dröm, säger hon. 

LYSSNA PÅ "HAR DU SAGT A FÅR DU SÄGA B" HÄR

De 11 första deltagarna i Love Island Sverige 2019

De 11 första deltagarna i Love Island Sverige 2019.