Johanna Farge
Johanna är en Maratonlöpare och entreprenör. Driven och kreativ tjej som älskar att resa och som drömmer att hitta den stora kärleken.


Kitty Haxholm
Kitty är en färgstark businesswoman som bor i Bangkok. Älskar musik, träffa vänner och har jobbat många år som flygvärdinna.


Sandra Gonzalez
Sandra älskar gaming samt skriver och sjunger egen musik. Härlig skåning, glad och eldig. Letar efter en trogen kille.


Victoria Eklund Gustafsson
Victoria lever i nuet, skrattar högt och är svag för komplimanger. En härlig tjej från Alingsås som alltid varit singel, men som nu är redo för att hitta kärleken.


Christian Svengard
Christian är en levnadsglad och kärlekskrank kille med mycket energi. Han är egenföretagare i poolbranschen och har eget hus och katt. Det enda han saknar är en tjej att dela livet med.


Daniel Helsing Cederborg
Daniel är en 197 centimeter lång kock från Göteborg som inte gillar när livet står still. Är äventyrlig och vill se världen med en tjej med busiga ögon vid sin sida.


Johan Lundin
Johan är en målare och friluftsmänniska som gillar att fiska och träna. Söker en driven och ambitiös tjej att dela vardagen med.


Niklas Lennström
Niklas är en 20-årig kille från Borlänge som söker en rolig och snäll tjej. Gillar att hänga med kompisar, gymma och kolla film.


Läs mer om deltagarna här!