På en klippa med milsvid utsikt över Medelhavet ligger lyxvillan som blir Love Island Sveriges heta singlars nya hem under sex veckors tid. 

Härifrån, på den grekiska ön Korfu, kommer tittarna få följa kärleksäventyret direkt på TV4 Play. Och förutom en utsikt som inte går att köpa för pengar har miljonvillan allt man kan drömma om. En infinitypool möter horisonten, och runt den finns all möjlighet till samkväm på den stora stenbelagda uteplatsen. 

En terrass med bord, och samma utsikt, en gigantisk soffa för gruppsamtal eller parindelningar, en upphöjd utesäng för de som vill sova utomhus eller ta en powernap med utsikt, ytterligare solstolar, soffor och ett utekök - allt finns för att göra kärleksjakten så behaglig som möjligt. 

Inne i huset finns hjärtat i det stora sovrummet där alla par delar säng.

För de som kärat ner sig rejält kan möjligheten att få nycklarna till hide away-rummet öppnas. Där finns en stor egen dubbelsäng, lounge-del och egen balkong som självklart också den blickar ut över Medelhavet.

Ytterligare finns en takterrass (med utsikt), en lounge, badrum och allt annat ett hus behöver så som inspirerande väggord och neonfärger samt matchande konst. 

Ta en titt på villan i klippet ovan - och för den fulla upplevelsen missa inte att ladda ner Love Island-appen, samt se avsnitten varje dag, 19.00 på TV4 Play