Love Island Sverige är tillbaka den 19 augusti. Efter förra årets succé ska nu ett gäng helt nya heta singlar uppleva sitt livs kärleksäventyr tillsammans med tittarna, direkt från lyxvillan på Korfu i Grekland. 

De första 11 singlarna är redan klara, och du möter dem alla HÄR.

- Än en gång kommer vi att bjuda tittarna på världens hetaste kärleksserie, i realtid. Allt är skruvat till max och vi har höjt nivån för att överträffa fjolårets succé. Vi har helt grymma deltagare med siktet inställt på kärlek och det ska bli så spännande att följa deras resa, säger Lotta Edvardsson, exekutiv producent.

Deltagarna i Love Island Sverige 2019

Anna Birgersson, 22 år från Malmö. Arbetar som butiksäljare.

Anton Bengtsson, 26 år från Stockholm. Arbetar som partnership manager.

Anna-Karin Hellborg, 30 år från Göteborg. Arbetar som make-up artist.

Elias Carlsson, 22 år från Borås. Arbetar som ingenjör.

Elin Öman, 20 år från Kramfors. Arbetar på sågverk.

Christos Mitsakis, 29 år från Stockholm. Arbetar som snickare/modell.

Zabrina Pettersson, 23 år från Stockholm. Studerar.

Mustafa ”Musse” Nihad, 26 år från Gävle. Pluggar till civilingenjör.

Lisa Crafoord, 25 år från Göteborg. Är arbetssökande.

Patrik Carlvik, 25 år från Åkersberga. Arbetar som snickare.

Thérèse Ström, 27 år från Malmö. Studerar.

 

Ladda ner Love Island-appen

Laddar du ner Love Island-appen är du först med det senaste från programmet, och har dessutom möjlighet att gratis påverka det som sker i villan och styra kärleken. 

Redan inför premiäravsnittet har tittarna möjlighet att påverka programinnehållet via Love Island-appen. På samma sätt kommer de under säsongen kunna vara med och påverka kärleken i villan exempelvis genom att bestämma allt från vem som ska få gå på en dejt till vilket favoritkärlekspar man tycker ska stå som slutliga segrare. Under programmets gång kommer ytterligare singlar att ansluta till gruppen, allt för att maximera möjligheterna till att kärlek uppstår. Som tv-tittare kan man dessutom själv välja att söka eftersom ansökningsprocessen är öppen hela säsongen.

- Vi ska ge tittarna en ny supersäsong direkt från Grekland, och såklart låta dem styra handlingen via Love Island-appen, säger David Lillemägi, exekutiv producent.

LADDA NER LOVE ISLAND-APPEN HÄR

Love Island Sverige hade premiär förra året på TV4 Play och blev en miljonsuccé. Det internationella jätteformatet drog rekordtitt på TV4s digitala plattformar. Engagemanget var stort när tittarna fick vara med och styra kärleken i villan på den grekiska ön Korfu i realtid. 

Love Island Sverige har säsongspremiär måndagen den 19 augusti 19.00 på TV4 Play och Sjuan och sänds varje dag i sju veckor.