Vi säger ett stort grattis till Victoria Eklund Gustafsson och Jacob Olsson som av tittarna har blivit framröstade till det ultimata kärleksparet!

Vem vann Love Island Sverige 2018?

Deras kärleksresa är en riktig saga. Victoria  kom in redan på Love Islands första dag och kliver nu 42 dagar senare ut som vinnare av Love Island Sverige 2018. Den 23-åriga incheckaren från Alingsås hade inför programmet aldrig gått på en dejt och hade aldrig hittat någon att kalla pojkvän. Men detta skulle komma att ändras. På Love Islands 22:a dag kom 23-åriga Jacob  in och Victoria  föll direkt för brandmannen från Lund. Hennes känslor besvarades snabbt och under de återstående 20 dagarna växte Victorias och Jacobs kärlek bara starkare och starkare.

Victoria och Jacob charmade inte bara varandra utan även tittarna. Via Love Islands app röstade tiotusentals personer fram vinnarparet - så det råder ingen tvekan om att deras kärlek nådde ut till det svenska folket.

Vi kan inte tänka oss ett värdigare par och vi är övertygade om att Love Island Sverige bara är början på deras resa tillsammans. Samtidigt vill vi passa på att även gratulera Sandra Gonzalez och Johan Lundin som kom på andraplats, treorna Agnes von Corswant och Niklas Lennström samt fjärdeplacerade Karin Weinacht och Victor Leo Hemby.

Återupplev det magiska ögonblicket när Victoria och Jacob utses till det ultimata kärleksparet.

Så slutade Love Island Sverige 2018

1. Victoria Eklund Gustafsson och Jacob Olsson


2. Sandra Gonzalez och Johan Lundin


3. Agnes von Corswant och Niklas Lennström


4. Karin Weinacht och Victor Leo Hemby