Love Island Sverige kommer tillbaka. Nu letar vi efter nya deltagare som vill vara med om sitt livs äventyr och förhoppningsvis hitta den stora kärleken. Är det du eller någon du känner?

Vi är på jakt efter tjejer och killar i åldrarna 18 – 35 som vill lämna vardagen här hemma och uppleva ett fantastiskt äventyr i ett soligt paradis.

Klicka här för att komma till ansökningssidan.

Den andra säsongen av den unika kärleksserien som gjorde succé under premiärsäsongen kommer till TV4 Play under sensommaren 2019.
- Första säsongen av Love Island Sverige var en enorm succé och vi ser fram emot att än en gång få bjuda våra tittare på ett interaktivt och underhållande program med kärleken i fokus, säger Lotta Edvardsson, exekutiv producent.

Love Island Sverige hade premiär i augusti 2018 och blev genast en succé. Det internationella jätteformatet drog rekordtitt på TV4 Play och engagemanget var stort när tittarna fick vara med och styra kärleken i villan på den grekiska ön Korfu i realtid.
Nu är det klart att en andra säsong kommer under sommaren 2019.
- Vi ser verkligen fram emot att ge Love Island-fansen en ny säsong. Jakten på kärlek och inte minst tittarnas möjlighet att vara med och styra denna jakt står i fokus än mer för 2019, säger David Lillemägi, exekutiv producent.

Alla som söker efter den rätta kan nu få möjligheten att sätta sig på flyget till en lyxvilla i solen där dejter, roliga tävlingar och starka känslor väntar.
- Att vi nu kan erbjuda unga personer deras livs äventyr samtidigt som de får chansen att träffa den stora kärleken känns svinkul. Målet 2019 är såklart att hitta personer där möjligheten för att stor kärlek och passion ska uppstå och nu längtar vi efter att få kicka igång castingprocessen, säger Lotta Edvardsson.

Klicka här för att komma till ansökningssidan.