SÖK TILL LOVE ISLAND SVERIGE HÄR!

(Länken går till ett ansökningsformulär som hanteras av produktionsbolaget ITV som producerar Love Island för TV4).

Love Island Sverige är i full gång - och känslorna spirar i lyxvillan på den grekiska ön Korfu. Men, nya bombnedslag på jakt efter kärleken kommer att dyka upp. Och DU kan vara en av dem. 

Har du fattat tycke för någon i villan? Då kan du söka till Love Island Sverige, och få chansen att hoppa på planet till kärleksäventyret. 
Allt du behöver göra är att klicka här - och fylla i formuläret. 

Love Island Sverige sänds varje kväll 19.00 på TV4 Play, så håll utkik där om det är någon som kanske passar för just dig. Eller - om det är så att din kompis som precis sökt dyker upp i programmet! 

Möjligheten att söka även under programmets gång beror på det unika upplägget där Love Island Sverige sänds direkt från Grekland med kort fördröjning. Det gör det möjligt att söka, och nästa dag sitta på planet till Korfu. Samtidigt öppnar det möjligheten för dig som tittare att vara med och påverka kärleken i villan. Du kan tycka till om allt ifrån vem som ska få gå på dejt - till att slutligen rösta fram det optimala kärleksparet som vinner en halv miljon kronor. Allt detta, inklusive exklusivt material från villan och deltagarnas egna telefoner, hittar du i Love Island-appen. 

Den laddar du ner gratis i Apple Store eller Google Play. 

Här kan du läsa mer om Love Island.