Ny säsong 2019!

Deltagare

0:10
Spela
Love Island Sverige - Säsong 2 Teaser

Love Island Sverige - Säsong 2 Teaser

Den 19 augusti drar äntligen säsong 2 igång, här är den första teasern.

Den 19 augusti drar äntligen säsong 2 igång, här är den första teasern.

Agnes och Niklas kärleksavslöjande: Aldrig varit så här kär

De fann varandra i Love Island Sverige. Och efter uppbrottet kommer Agnes von Corswant och Niklas Lennström nu med ett nytt kärleksavslöjande. - För en...

De fann varandra i Love Island Sverige.
Och efter uppbrottet kommer Agnes von Corswant och Niklas Lennström nu med ett nytt kärleksavslöjande.
- För en vecka sedan frågade han om jag ville bli hans flickvän, säger en överlycklig Agnes.

Agnes von Corswant, 20, från Gotland och Niklas Lennström, 20, från Borlänge fann varandra i världens hetaste kärleksserie, Love Island Sverige 2018. 
Och efter en tid ifrån varandra, som Agnes tidigare berättat om här, så ger paret nu ett nytt glädjande besked till Love Island-fansen. 
De har hittat tillbaka till varandra och är nu tillsammans, avslöjar Agnes på sin Instagram

Visa det här inlägget på Instagram

Sen första gången jag såg honom har han förstört mig för alla framtida män. Dom är chanslösa mot honom. Han, som är min pojkvän. Min min min❤️ @niklaslennstrom

Ett inlägg delat av Agnes von Corswant (@agnesvoncorswant) 12 Apr 2019 kl. 2:17 PDT

Niklas berättar om kärleken för Love Island-redaktionen:
- Allt känns så bra med Agnes och efter att ha träffats några månader nu efter en kort paus efter Love Island är känslorna tio gånger starkare än de var i villan. Jag gjorde misstaget att släppa min drömtjej en gång och det kommer inte att hända igen, säger Niklas.

Agnes beskriver för Love Island-redaktionen hur hon inte riktigt kunnat släppa tankarna på Niklas. 
- Efter programmet blev jag så himla ledsen när han inte ville träffas mer, men jag respekterade hans val och gick vidare. Men jag kunde inte börja dejta någon ny, och kunde inte släppa honom helt. Har alltid blivit varm när jag tänkt på honom, men känt att jag varit tacksam för tiden vi fick och att jag fick känna den kärleken som jag inte trodde fanns, säger hon. 
Efter några månader började de båda dock snapa, chatta och ringa till varandra igen. 
- Till slut bestämde vi oss för att ses en helt och så blev det. Det exploderade inom oss båda. Vi sågs igen, och igen och för en vecka sedan frågade han om jag ville bli hans flickvän och det ville jag. Vi behövde nog pausa efter allt som hände efter programmet, säger Agnes. 

Och nu spirar alltså kärleken. 
- Vi är mer kära än någonsin. Det känns helt rätt. Jag är säker på att jag vill vara med honom och han känner samma sak för mig. Han är verkligen min drömprins och det har varit värt väntan. Nu finns bara resten av våra liv kvar och den tiden vill jag tillbringa med honom, säger Agnes. 

Är det din tur att hitta den stora kärleken? Det är ännu inte för sent att söka till världens hetaste kärleksserie! Klicka HÄR!

0:20
Spela
Säsong 2 Teaser

Säsong 2 Teaser

Love Island Sverige kommer tillbaka 2019! Nu letar vi efter nya deltagare som är sugna på 2019 års största äventyr! Läs mer på www.loveisland.se

Love Island Sverige kommer tillbaka 2019! Nu letar vi efter nya deltagare som är sugna på 2019 års största äventyr! Läs mer på www.loveisland.se

Karin och Victor avslöjar sin kärleksstatus efter Love Island

”Attraktionslagen fucking deluxe” slog till. Men nu berättar Karin och Victor om sin kärleksstatus en tid efter Love Island Sverige-äventyret. - Det finns...

”Attraktionslagen fucking deluxe” slog till.
Men nu berättar Karin och Victor om sin kärleksstatus en tid efter Love Island Sverige-äventyret.
- Det finns inga hard feelings, säger Karin Weinacht.

Karin Weinacht, 24, från Hudiksvall och Victor Leo Hemby, 24, från London klickade snabbt i Love Island-villan.

Och kärleken höll genom hela programserien. Nu berättar paret dock att de valt att gå vidare som vänner efter att de träffats i Malmö under en helg nyligen.

- Jag var där i fyra dagar. Det blev ett wake up call, för mig. Alla pusselbitar satt inte där som i villan och i söndags tog jag ett beslut och ville lämna det som kompisar. Det kändes inte likadant som i villan. Vi är kompisar idag, och jag mår faktiskt bra just nu och önskar honom all lycka, säger Karin Weinacht i ett klipp som du kan se ovan.

Victor Leo Hemby säger i en videohälsning  till Love Island-fansen från Malmö där han hälsar på vänner och familj:
- Vi har fått prata ut och känner att det är bäst om vi är vänner framöver. Hon är en toppentjej.

0:38
Spela
Victors kärleksbesked efter Love Island-äventyret

Victors kärleksbesked efter Love Island-äventyret

Karin Weinacht, 24, från Hudiksvall och Victor Leo Hemby, 24, från London klickade snabbt i Love Island-villan. Nu har paret kommit hem och Viktor berättar om deras kärleksstatus i en videohälsning.

Karin Weinacht, 24, från Hudiksvall och Victor Leo Hemby, 24, från London klickade snabbt i Love Island-villan. Nu har paret kommit hem och Viktor berättar om deras kärleksstatus i en videohälsning.

Agnes kärleksbesked med Niklas: "Inte velat berätta..."

Agnes och Niklas fann varandra i Love Island Sverige. Men nu ger Agnes ett kärleksbesked till alla fans. - Jag har varit väldigt ledsen, säger hon i en...

Agnes och Niklas fann varandra i Love Island Sverige.
Men nu ger Agnes ett kärleksbesked till alla fans.
- Jag har varit väldigt ledsen, säger hon i en öppenhjärtig video.

Agnes von Corswant, 20, från Visby och Niklas Lennström, 20, från Borlänge hade ett spirande förhållande i Love Island Sverige. Och deras kärlek tog dem ända till finalveckan med tittarnas röster. 
Även efter programmets slut har kärleksparet fortsatt att ses, och de åkte bland annat direkt hem till Niklas i Borlänge efter hemkomst från den grekiska ön Korfu. 

Sedan dess har dock många fans spekulerat kring deras förhållande, och i en video på sin Instagram som du kan se här ovan, ger Agnes nu ett nytt kärleksbesked till fansen. 

- Jag har inte velat berätta på ett tag. Delvis för att jag själv behövt smält och bearbeta vad som hänt, och jag har varit väldigt ledsen. För en vecka sedan åkte jag tillbaka till Borlänge och träffade Niklas som berättade för mig att han tappat känslor för mig och inte ser en framtid med mig. Det blir svårt med distansen och så vidare, säger Agnes i den öppenhjärtiga videon. 

Paret har dock fortsatt kontakt med varandra säger hon i videon. 

- Jag uppskattar att han var ärlig mot mig väldigt mycket. Men det är jättetråkigt, jag tyckte om honom jättemycket. Vi har fortfarande kontakt och är vänner. Allting kommer gå bra och jag ska bara fokusera på att gå vidare, säger Agnes von Corswant

Agnes berättar vidare att hon inom kort ska hälsa på andra deltagare från succén Love Island Sverige. Bland annat planerar hon att träffa Marcus Johansson och Johan Lundin

Sandra Gonzales om relationen med Johan Lundin.
Visa bildspel

Sandra och Johan berättar om kärleken efter Love Island Sverige

Efter fansens frågor - nu berättar Sandra om uppbrottet från Johan. I en Youtube-video förklarar hon att förhållandet tagit slut. - Det har verkligen tärt...

Efter fansens frågor - nu berättar Sandra om uppbrottet från Johan.
I en Youtube-video förklarar hon att förhållandet tagit slut.
- Det har verkligen tärt på mig, säger hon i videon.

Sandra Gonzalez, 21, från Staffanstorp och Johan Lundin, 28, från Göteborg, slutade tvåa i Love Island Sverige och lämnade villan på den grekiska ön Korfu som ett par. Men sedan dess har kärleken hunnit svalna, berättar Sandra i ett Youtube-klipp. Hon beskriver hur många fans har frågat om deras relationsstatus, men att hon först nu orkat berätta. 

- Jag har inte orkat svara för att det tärt på mig så mycket. Det har varit upp och ner, och oklart. Det ni såg i Love Island var jättebra, det var jättebra där inne och när berg- och dalbanan var över var allting så bra, säger hon. 

Men, efter att paret träffats i Johans hemstad Göteborg började känslorna sedan försvinna, beskriver hon. 

- När jag hade åkt hem började han ta avstånd. Han vet inte om han vill hela den här grejen. Han vet inte vad han känner, eller om han vill det här. Det har tärt på mig, men jag känner att ni förtjänar att veta sanningen, säger hon i det öppna klippet. 

Johan Lundin säger till Love Island Sverige:

- Det var fantastiskt kul som det var, och tråkigt att det blev som det blev. Jag behöver lägga fokus på mig själv just nu, och känslorna var inte samma som i villan. Det känns jättetråkigt men livet måste gå vidare. 

Love Island-vinnarna Jacob och Victoria i Cannes.
Visa bildspel

Love Island-vinnarna Jacob och Victoria möter världspressen

Victoria och Jacob vann kärleken och en halv miljon kronor. Men att vinna Love Island Sverige innebär också ett nytt liv även när kamerorna slocknat. Följ...

Victoria och Jacob vann kärleken och en halv miljon kronor.
Men att vinna Love Island Sverige innebär också ett nytt liv även när kamerorna slocknat.
Följ med på deras resa till Cannes på franska Rivieran, för att möta världspressen.

Victoria Eklund, 23, från Alingsås och Jacob Olsson, 23, från Lund, fann kärleken i varandra i Love Island Sverige. De stod också som slutsegrare när tittarna sagt sitt och röstat fram dem som det ultimata kärleksparet. Och förutom en halv miljon kronor i vinstpengar har livet förändrats rejält sedan kamerorna slocknat. 


Nyligen åkte kärleksparet till Cannes på franska Rivieran för att närvara vid tv-festivalen MIPCOM, där världens största tv-bolag samlas för att visa upp det absolut hetaste inom tv-världen, världen över. Victoria och Jacob bjöds in tillsammans med deltagare från Love Island i Storbritannien, Tyskland och Australien och mötte världspressen på plats i Cannes. 

- Det känns helt otroligt att lilla vi är här bland världsstjärnor, säger Victoria och Jacob. 

Paret hämtades med limousin redan hemma hos Jacob i Stockholm, och VIP-behandlingen fortsatte hela vägen med stylister, sminköser och ett stort medieuppbåd som följde parets aktiviteter i Cannes. 

Se deras äventyr i klippet ovan. Victoria Eklund, Jacob Olsson, Sandra Gonzales och Mathias Guss.
Visa bildspel

Bildextra: Love Island-vinnarna på Idols fredagsfinal i TV4

Victoria och Jacob vann Love Island Sverige 2018. Efter finalen tog de direktflyget hem till Sverige och sågs på fredagskvällen i TV4:s ”Idol”. Se bilder från...

Victoria och Jacob vann Love Island Sverige 2018. Efter finalen tog de direktflyget hem till Sverige och sågs på fredagskvällen i TV4:s ”Idol”.
Se bilder från Idols röda matta här nedan.

På plats i Idol-studion syntes bland annat Love Island-vinnarna Victoria Eklund Gustafsson och Jacob Olsson men också deltagarna Sandra Gonzales och Mathias Guss.

Det var många fans som ville passa på att ta bilder med Love Island-deltagarna.
Visa bildspel

Här är vinnarna av Love Island Sverige 2018!

Den första säsongen har kommit till sitt slut och med det så har Love Islands första vinnarpar korats.

Den första säsongen har kommit till sitt slut och med det så har Love Islands första vinnarpar korats.

Vi säger ett stort grattis till Victoria Eklund Gustafsson och Jacob Olsson som av tittarna har blivit framröstade till det ultimata kärleksparet!

Vem vann Love Island Sverige 2018?

Deras kärleksresa är en riktig saga. Victoria  kom in redan på Love Islands första dag och kliver nu 42 dagar senare ut som vinnare av Love Island Sverige 2018. Den 23-åriga incheckaren från Alingsås hade inför programmet aldrig gått på en dejt och hade aldrig hittat någon att kalla pojkvän. Men detta skulle komma att ändras. På Love Islands 22:a dag kom 23-åriga Jacob  in och Victoria  föll direkt för brandmannen från Lund. Hennes känslor besvarades snabbt och under de återstående 20 dagarna växte Victorias och Jacobs kärlek bara starkare och starkare.

Victoria och Jacob charmade inte bara varandra utan även tittarna. Via Love Islands app röstade tiotusentals personer fram vinnarparet - så det råder ingen tvekan om att deras kärlek nådde ut till det svenska folket.

Vi kan inte tänka oss ett värdigare par och vi är övertygade om att Love Island Sverige bara är början på deras resa tillsammans. Samtidigt vill vi passa på att även gratulera Sandra Gonzalez och Johan Lundin som kom på andraplats, treorna Agnes von Corswant och Niklas Lennström samt fjärdeplacerade Karin Weinacht och Victor Leo Hemby.

Återupplev det magiska ögonblicket när Victoria och Jacob utses till det ultimata kärleksparet.

Så slutade Love Island Sverige 2018

1. Victoria Eklund Gustafsson och Jacob Olsson


2. Sandra Gonzalez och Johan Lundin


3. Agnes von Corswant och Niklas Lennström


4. Karin Weinacht och Victor Leo Hemby

Visa fler