- Programmet ska ge en inblick bakom stängda dörrar och visa allt arbete som ligger bakom de kläder vi bär. För mig är mode inget svårt och tillkrånglat och det vill jag förmedla till tittarna. Programmet ska vara inspirerande, säger Emilia de Poret.

I seriens första program är handväskan i fokus. Accessoaren som väcker känslor. Vi älskar våra väskor, förfasas över vad de kostar och fyller dem med våra viktigaste ägodelar. Emilia träffar den svenska väskdesignern Paulina Liffner von Sydow. Hon ligger bakom det hyllande märket Little Liffner.

I programmet får vi se väskor av alla slag - allt från ikoner som ”Kellyväskan” till behändiga tygpåsar.

- Väskan är något vi bär med oss jämt och överallt. För mig är det en av mina mest personliga ägodelar, där jag bär med mig det viktigaste. Jag älskar handväskor i alla dess former, säger Emilia de Poret.

Varje program i serien har ett tema och under seriens gång kommer Emilia bland annat botanisera i jeansmode, visa exklusiva smycken och fånga upp de senaste street style-trenderna. Vi möter också svenska modeprofiler; Emilia gör sig redo för fest med Carolina Gynning och pratar styling av världsstjärnor med den svenska stjärnstylisten Bea Åkerlund.

Min stil sänds under åtta söndagar med start den 19 april. Sändningstid är cirka klockan 09.40.