Mitt liv som valp

Slut för säsongen

Artiklar från september 2015

Tips från hundtränaren Fredrik Steen

Fredrik Steen

I Mitt liv som valp stöttar hundtränaren Fredrik Steen familjerna och ger råd kring de problem som kan uppstå. Läs intervjun kring valpar, hundköp, ledarskap och mycket mer här!

Läs hela

Teddy

Teddy, en tio veckor gammal pomeranian, är instagramkändisen "teddythepomdog", gillar att bita på tår. Han har heller inget emot att smutsa ner sig men avskyr att bada och kammas. Leker gärna med bollar och vill bara vara lös och ledig, koppel är till för att bitas i.

Läs hela

Esther

Esther är den prickigaste av alla valparna. Hon är en riktig liten primadonna som aktar sig noga för att bli smutsig om tassarna, vilket ju är bra när man ställs ut mycket. Älskar pinnar, ju större desto bättre. Leksaker blir snabbt nermalda av de vassa små gaddarna. Esther är en 40 veckor gammal dalmatiner.

Läs hela

Moose

Moose, en tio veckor gammal Boston terrier, bor i ett kollektiv och är en hipster i miniformat, han hänger med på alla coola grejer som husse och matte hittar på, allt från att skejta och åka paddleboard till att haka på när det vankas en bärs på Sofo.

Läs hela

Presley

Presleys bästa kompisar är barnen Elvis och Texas, han följer dem vart de än går, är med och bygger lego, hoppar studsmatta och hänger på när de åker till stallet. För Presley är det viktigt att variera sin kost, han äter både solskyddsfaktor till hästmular och hästbajs. Han är en tolv veckor gammal karelsk björnhund/jämthund

Läs hela

Dippan

Dippan är en 30 veckor gammal flatcoated retriver som varken går eller springer, hon studsar fram! Hon älskar glass, godis, chips, bullar och att leka med barnbarnen Coco och Clara, framförallt att välta omkull dem. När hon lämnas ensam hemma tillsammans med kattkompisen Singo kan allt hända.

Läs hela

Bosse

Bosse är en sju veckor gammal Golden retriever som fortfarande bor kvar hos sin mamma och syskon på kenneln. Han gillar att bråka med sina syskon om mat, leka i gräset och längtar efter att få komma till ett eget hem där han får all uppmärksamhet.

Läs hela

Frans

Frans gillar sin storebror Cinco, att få pudelfnatt och äta hundtårta. Däremot är han inte så tajt med lillmatte Ruth, vilket var tanken. Ruth gillar att ta med Frans när hon hoppar studsmatta och ska på promenad med Frans gör vad han kan för att slippa. Han är en 20 veckor gammal toypudel.

Läs hela

Nellie

Nellie är en 16 veckor gammal Benner sennen och familjens lilla charmtroll. Hon gillar att hoppa upp på bordet för att komma åt något ätbart men annars är favoritmaten bajs och tårta. Hon älskar att ”hjälpa till” med både dammsugning och trädgårdsarbete.

Läs hela