I rollen som Gunilla Larsson i Modus har skådespelerskan Anki Lidén spelat mamma till sonen Robin, som blir brutalt mördad i ett hatbrott mot homosexuella.

I verkligheten är Anki dock mamma till en annan mycket välkänd svensk – nämligen house-dj:n och superstjärnan Avicii, eller Tim Bergling, som han egentligen heter. 

För den som fullkomligt vill grotta ner sig i familjens kreativa förmåga så är det denna höst en perfekt tid, då både mamma och son är aktuella i nya produktioner - Anki i Modus och sonen Tim med nya albumet "Stories".

Men Avicii är inte Modus-stjärnans enda barn med kreativa talanger, även programledaren och skådespelaren Anton Körberg - vars pappa är Tommy Körberg - är hennes son. Det är helt enkelt mycket begåvning i generna från mamma Anki.

Anki Lidén har innan Modus synts i många svenska roller, bland annat i produktioner som Morden i Sandhamn, Irene Huss, I taket lyser stjärnorna och Skeppsholmen.

Bläddra i bildspelet ovan för att se Anki Lidén och hennes söner. Och kolla in Ankis karaktär Gunilla Larsson i Modus på vår betaltjänst C More