Under åtta avsnitt jobbar My dag som natt med att ordna allt som krävs inför hennes vänners bröllop. Med hjälp av sin bror Putte och bygger de om en gammal lada där de skapar en makalös plats för både bröllopsmiddag och fest. My använder sig av det hon älskar mest, naturen och komponerar en spännande meny och tar med trädgårdens alla grönsaker in i finrummet, brygger eget öl och färgar bröllopsklänningen med blommor. Med hennes bakgrund i restaurangbranschen vurmar hon för ekologiska lokalproducerade råvaror, att laga mat efter säsong samt värdet i en egen odling. På Puttes gård utanför Halmstad har My odlat massor av grönsaker som kål, rotselleri, morötter och blommor - allt för att skapa den mest smakrika och färgsprakande bröllopsmiddagen. 

– Jag älskar kalas, jag älskar naturen, återbruk, att utmana mig själv i saker jag inte gjort men som jag tror alla kan och så älskar jag att skratta, för har man skrattet så har man allt. Denna sommaren har jag fått göra precis allt det. Jag har fått ordna världens kärleksfest åt mina bästa vänner tillsammans med min lillebror Putte. Och framförallt så har vi bjudit in naturen att vara med, både i maten, kläderna, dukningen och i ringtillverkningen för jag älskar att jobba tätt med den, säger My Feldt.

– Underbara My Feldt kommer att förgylla hösten med denna härliga programserie där allt kan hända. I Mys bröllop kommer tittarna få följa med på bland annat loppisjakt, få odlingstips och magisk matlagning - allt för att skapa ett minnesvärt bröllop både för brudpar och tittare, säger Sara Johansson, exekutiv producent TV4.

Mys bröllop har premiär 25 oktober i Sjuan, på TV4 Play och C More.