Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från oktober 2012

Utvisning till Azerbajdzjan stoppas

Det syskonpar som skulle utvisas till Azerbajdzjan tillsammans med sina psykiskt sjuka föräldrar får tillsvidare stanna i Sverige.

Läs hela

Stor förödelse efter Sandy

Omfattningen av orkanen Sandys framfart börjar klarna för myndigheterna. Minst 45 personer har dött i ovädret, den materiella förödelsen är stor och över 6 miljoner hushåll är fortfarande utan el.

Läs hela

Så ska det bli säkrare att cykla

Cyklisterna i Sverige bör bli fyra gånger fler eftersom de är miljövänligare, mer ekonomiska och hälsosammare än bilisterna. I dag presenterade utredaren Kent Johansson sitt förslag för regeringen. Utredningens syfte är att det ska bli säkrare att cykla. Förslag är bland andra cykelgator och att bilarna till viss del ska ha väjningsplikt.

Läs hela

Socialtjänsten tvingar systrar på flykt

Två tonårssystrar har tvingats fly från socialtjänsten i två månader. Socialtjänsten har under hela tiden försökt tvinga systrarna att flytta hem, trots att flickorna vittnar om att dom där blir misshandlade, inlåsta och dödshotade.

Läs hela

Kvinnor får inte tillräckligt skydd mot hedersvåld

Unga kvinnor som riskerar att utsättas för hedersrelaterat våld får inte den hjälp och det skydd de behöver från socialtjänsten. Den slutsatsen dras i en undersökning från Stockholms universitet.

Läs hela

Handeln med SAS-aktien stoppades

Efter intensiva konkursrykten valde börsen att stoppa handeln i SAS-aktien på förmiddagen. Stoppet hävdes dock efter ett par timmar efter att SAS redovisat preliminära vinster för tredje kvartalet.

Läs hela

Vattenfall gjorde brakförlust

Statliga Vattenfall redovisar en brakförlust på 3,6 miljarder kronor för det tredje kvartalet. Det innebär att resultatet har rasat med mer än fem miljarder jämfört med samma period i fjol. Och nu måste bolaget spara ytterligare nästa år.

Läs hela

Alliansen splittrad om Arbetsförmedlingen

Allt fler borgerliga röster höjs för att Arbetsförmedlingen ska konkurrensutsättas. Men alliansen är splittrad i frågan.

Läs hela

New York-bor stannar trots evakueringsvarning

375 000 New York-bor som bor nära vattnet har beordrats att evakuera sina hem på grund av den annalkande stormen Sandy. Området Red Hook är ett av de mest utsatta områdena, men där väljer många att stanna och barrikadera sina hus, trots risken för översvämning. TV4 News rapporterar frånRed Hook och pratar med människorna som väljer att stanna.

Läs hela

Amerikanska östkusten fasar för orkanen Sandy

Orkanen Sandy är nu på väg rakt mot New York, Philadelphia och Washington. Omkring 60 miljoner människor kan drabbas och många har redan evakuerats.

Läs hela
Visa fler