Varje kväll 19:00 och 22:00, samt i Nyhetsmorgon

Artiklar från oktober 2013

Politiker misshandlad i hemmet

En politiker i Nordmalings kommun har sökts upp i sitt hem och misshandlats av en okänd gärningsman. Anledningen ska ha varit ett politiskt beslut i kommunen, uppger SVT:s Västerbottensnytt.

Läs hela

Dagen efter stormen Simone

Ovädret Simone drog under natten österut mot Kalmarkusten, Öland och Gotland. Även om Simone har tappat kraft och inte längre betecknades som storm så återstår nu en hel del efterarbete. Tiotusentals hushåll är strömlösa och tågtrafiken är fortfarande påverkad.

Läs hela

Avstängda tågsträckor inför stormen Simone

Klockan 16 under måndagen stängs flera tågsträckor av på grund av den annalkande stormen Simone. Stormen väntas dra in över Sverige under eftermiddagen. Samtlig tågtrafik i södra samt västra Sverige har ställts in.

Läs hela

Ingen misstanke mot Billström

Förundersökningen kring migrationsminister Tobias Billströms (M) aktieaffärer läggs ned.

Ekobrottsmyndigheten kan inte bevisa att ministern haft insiderinformation.

Läs hela

Två föll ner i cistern med tjära - tros vara döda

Två personer saknas efter att de jobbat med underhåll av en cistern fylld med tjära vid SSAB:s koksverk i Luleå. Larmet gick vid lunchtid i dag.

Läs hela

Minst 39 döda efter flygkrasch

En flygkrasch har inträffat i Laos i Sydostasien. Minst 39 personer har omkommit, rapporterar en tv-kanal i grannlandet Thailand enligt Reuters.

Läs hela

Bomb vid svenskt konsulat

En bilbomb har exploderat utanför Sveriges konsulat i Benghazi i Libyen, säger vittnen till Reuters. Byggnaden har fått skador.

Läs hela

Krokodil hittades under husrannsakan

Vid en husrannsakan i Malmö, då en 40-årig man greps misstänkt för häleri, gjorde polisen en oväntad upptäckt. I ett växthus på villatomten hittades inget mindre än en två meter lång livs levande krokodil, uppger Sydsvenskan.

I en frys hittades en död krokodil. Den beslagtogs av polisen. Men den levande krokodilens framtid är oviss.

Läs hela

Skottlossning vid USA:s kongress

Flera skott rapporteras ha avlossats vid USA:s kongress i Washington DC, rapporterar polis enligt AFP.

Läs hela

Skillnaden mellan blocken rekordstor

I TV4/Novus väljarbarometer för september är blockskillnaden den största sedan valet samtidigt som Moderaterna återhämtat sig något.

Läs hela
Visa fler